perjantai 22. elokuuta 2014

Super Keijo!

Eilen oli jälleen ratsastuksen vuoro. Nää viikothan menee tajuttoman nopeasti! Mulla ei ole tunnista uusia kuvia, joten joudutte tyytymään vanhoihin kuviin...En tykkää yhtään postailla vanhoilla kuvilla. Eilen menin jälleen Keijolla, enkä aluksi ollut siitä kovinkaan innossani. Viime tunnilla ei oikein onnistunut hepsun kanssa oikein mikään. Ihan ekana kävin moikkaamassa Runoa, siitä onkin pari julkaisematonta kuvaa! Osan piti tulla jo viime viikon tuntipostaukseen, mutta unohdin ne kokonaan, joten laitan ne nyt tähän. Olin Runon luona vähän päälle 5min ja menin hoitelemaan Keijoa. 


Meillä oli tunti maneesissa ja laitoin tunnille reiän pidemmät jalustimet, kuin viime viikolla. Kuvista nimittäin huomasin, että ne oli tosi lyhyet. Aluksi kävelttiin hetki ja koitin keksiä Keijolle koko ajan siinäkin jotain tekemistä, sillä maneesi vähän piti ääntä, kun ulkona tuli tuulenpuuskia ja Keijo voi "säikkyä" niitä. Alettiin melko nopeasti tekemään ensimmäistä tehtävää. 
Tehtiin molemmille lyhyille sivulle voltit ja pitkillä sivuilla meidän piti olla reilusti uran sisäpuolella ja ratsastaa ihan suoraan. Toisella puolella tehtiin siinä samalla kaksi pysähdystä ja toisella puolella mentiin avoa. 

Pysähdykset onnistui ihan hyvin ja avo myös. Mentiin sitä heti käynnissä kunnes tultiin kaikki muut harjotusravissa paitsi avo. Ekana piti ravista siirtyä käyntiin ja siitä se pysähdys ja hetken päästä piti saada ravista suoraan pysähdys. 
Alussa oli vähän ravista pysähdykseen hakemista, mutta alkoi nekin sujumaan tosi kivasti. Lopussa Keijo alkoi vähän testailemaan ja peruuttamaan. Pysäytin sen aina uudelleen, kunnes se jäi seisomaan nätisti eikä lähtenyt peruuttamaan. Tultiin avoakin myös ravissa ja ne sujui myös hyvin. Keijon ravissa on kyllä sairaan kiva istua! 


Käveltiin hetki jonka jälkeen alettiin laukkailemaan. Aluksi laukattiin molempiin päätyihin pääty-ympyrät, kunnes aloitettiin varsinainen tehtävä. Keijon kanssa laukan nostot onnistui tosi hyvin! Ei oo varmaan ikinä aikasemmin tolleen onnistunut. Hetken päästä mentiin toiselle pitkälle sivulle osastoon ja lähdettin yksitellen tehtävälle. 
Nostettiin laukka kulman jälkeen missä ite halusi sen nostaa, laukattiin pääty-ympyrä ja jatkettiin toiselle pitkälle sivulle johon oli laitettu kaksi tötteröä joiden välistä mentiin ja laskettiin laukka- askeleet puomille, ylitettiin puomi ja tehtiin myös toiseen päätyyn ympyrä. 

Tämäkin tehtävä sujui tosi kivasti ja sain laskettua laukat aina oikein. Puomin paikkaa siirettiin myös välillä ja lopussa piti tulla pikkusta laukkaa ja seuraavalla kerralla isompaa laukkaa. Mulla tais joka kierroksella tulla kolme tai neljä laukkaa. 
Kerran Keijo ylitti puomin ihan hassusti, kun sitä oltiin juuri siirretty. Siinäkin tehtävässä Keijo oli sairaan kiva! Se olikin päivän vika tehtävä ja tunnin jälkeen olikin sairaan kuuma, vaikka olikin vain toppi päällä. Keijokin oli hikinen joten töitä oltiin tehty. 


Toi tunti on ollut yks parhaimmista mitä Keijon kaa on ollut! Ainakaan pitkään aikaan ei oo ton hepan kanssa onnistunut noin hyvin. Ja just silloin ei ollu kuvaajaa, joka harmittaa kyllä. Opeltaki tuli kehuja ja senkin mielestä meni paaaaljon paremmin kuin viimeksi. Pesin vähän Keijoa hikisistä kohdista ja vein kamat satulahuoneeseen. Ensi viikolle  toivoin Runoa ja Lissua, kummallakaan en oo juurikaan mennyt. Runolla kerran ja Lissulla kaks-kolme kertaa. Toivottavasti kuviakin saisi niin näitä postauksiakin olisi paljon kivempi tehdä. Nyt yritin panostaa tekstiin, kun kuviakaan ei ollut.

 Nää kaks kuvaa piti tulla siihen viime tuntipostaukseen, en tajua miten unohdin laittaa noi!

Toi on kyllä upee tammuli silloin ku se jaksaa poseerata ♥ (okei on se muutenki♥)

4 kommenttia: