perjantai 29. elokuuta 2014

Tätä päivää odotettu kuin kuuta nousevaa ♥

Nimittäin eilen sain tunnille Runon! ♥ Olin niiin innossani siitä. Viimeksi menin sillä toukokuussa. Menin puolen aikaan toisen tallillaisen kanssa latoon hoitamaan Runoa ja Helmiä tunnille. Runo oli jaloista ja maha alta vähän kurainen, joten putsasin ne ensimmäisenä. Tammuli oli koko hoitamisen ajan tosi kiltisti ja ehdittiin hyvin tunnille ajoissa. Meillä oli jälleen tunti maneesissa, koska kenttä oli sateen jäljiltä lätäköide valtaama. Maneesissa laitettiin reiän lyhyemmät jalustimet, kuin normaalisti, sillä lopussa hypättiin pari kertaa pieni ristikko. 


Aluksi  käveltiin ja alettiin verkkailemaan itsenäisesti. Runon askeliin meni hetki taas totutellessa, se on niin erilaiset kuin Keijolla, jolla oon viimeiset kaksi tuntia mennyt. Tein Runon kanssa enimmäkseen ympyröitä ja voltteja. Parit pysähdykset ja avot myös. Runo alkoi vähitellen heräilemään ja oliki tosi kivan tuntuinen! 

 Kaikki kuvat ei oo parhaimmasta päästä, jouduin joitain rajaamaan aika paljon, joten kuvien laatu huononi.

Laukassa oli tosi paljon hakemista. Se oli niin outoa Keijon laukan jälkeen. Otettiin parit laukat kunnes käveltiin hetki ja alettiin tulla meidän hyppy tehtävää. Tultiin yksitellen tätä tehtävää ja muut oli osastossa toisella pitkällä sivulla. Oman vuoron tultua nostettiin ravi ja ravattiin toiselle pitkälle sivulle, johon oli laitettu pieni ristikko ja sen eteen puomi. Tultiin se ristikko ravissa ja sen jälkeen jatkettiin laukassa ja laukattiin kaksi pääty-ympyrää ja sinne oli vielä laitettu puomi joka aina ylitettiin. 

Pienet hypyt onnistui tosi hyvin! Laukka oli taas meille vähän haasteellista eikä se meinannut pysyä yllä. Runoa ei hirveästi kiinnostanut ympyrällä laukkaamine, joten käytin johtavaa ohjasotetta (vai miten se nyt kirjoitetaankaan...) ja sen avulla sain ponin pysymään siinä reitillä missä halusin. 


Vikalla kierroksella laukka pysyi tosi hyvin yllä ja oli muutenkin paljon parempaa kuin aikaisemmilla kierroksilla! Hieno Runo ♥ Ravailtii vielä lopuksi ja sitten takaisin talliin. Nyt oli enemmän aikaa harjailla ja harjasin Runon hännästä mutapaakut pois. 
Ensi viikolla mulla loppuu torstaina koulu 12, joten aion mennä pyörällä tallille, jotta on aikaa hoitaa Runo kunnolla, vaikken sillä välttämättä menisikään. Toivottavasti silloin ei vain sada nimittäin aion siitä huolimatta mennä pyörällä sinne. Pyysin Emppua kuvailemaan ensi viikolla, toivottavasti se onnistuisi! Kuvaan myös ensi viikolla tallipäivän kuvina, eilen en sitä viitsinyt kuvata (vaikka olin niin ajatellut) koska en oikeastaan tehnyt siellä mitään  ihmeellistä, ensi viikolla olen pidempään tallillakin. 

 Sulonen ponski ♥

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus katja ja hieno kuvii! :))

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia ja kiva postaus :) Olisi kiva nähdä joskus koostevideota jostain tunnista, kun menet Runolla :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ittekki halusin videoita Runon kanssa, sellanen kuvaaja pitäidin saada joka osaa ottaa videoita :)

   Poista