lauantai 23. elokuuta 2014

With you I'm alive ♥

Tänää onkin ollu kunnon datauspäivä ja kaikke saatu aikaiseksi! Aamulla aloin editoimaan Runosta ekaa videota ja sainkin sen valmiiksi ja latasin tubeen. Oon siihen videoon ihan tyytyväinen, materiaalia ei siitä tammasta hirveästi ole, kun olen sillä kerran vain ratsastanut eikä siitä kerrasta ole muuta kuin kuvia. Videon latauksen jälkeen aloin muokkaamaan Runon omaa blogia. Tein sinne uuden bannerin ja muutakin pientä säätelyä. 
Nyt jotkut ehkä ihmettelee miksi en ole mitään maininnut, että Runolle on oma blogi. Se blogi on vain minulle itselleni, sillä samat asiat ja kuvat tulee myös tänne. Pidän sitä Runon hoitopäiväkirjana ja sieltä löydän helpommin Runoon koskevat asiat, kuin täältä.

Muokkasin myös lifestyleblogiin uuden ulkoasun ja tänne myös! Oon tämän blogin ulkoasuun tosi tyytyväinen. Itse tykkään kovasti tästä, entä te? Mitä te tykkäätte tästä ulkoasusta?


Ja vielä loppuun tää video Runosta. Tää onkin ollut näkyvissä jo pari tuntia tubessa ja blogin fb sivuilla. Mitä te tykkäätte tästä videosta? Linkki videoon


Oisko teillä jotain postaustoiveita? Haluisin postailla enemmän, mutta multa on ideat aika lopussa.

6 kommenttia:

 1. Oo tää banneri on kyllä tosi hieno! Ja toi video on ihana<3 My Day kuvina olisi kiva,tai sitten kuvapostaus suht. tarkasti tallipäivästä,esimerkiksi kuvia tallimatkasta,harjauksesta aivan kaikesta mistä vaan haluut ja pystyt kuvailla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuon tallipäivän kuvina voisi kyllä toteuttaa, niitä ei olekkaan tullut vähään aikaan! :)

   Poista
  2. Mäki haluisin Ton tallinpäivän kuvina!

   Poista
  3. Sen voisinki toteuttaa ensi viikon torstaina! :)

   Poista
 2. Hei, sinut on haastettu!! Haasteen löydät blogistani :)

  http://emppuubloggaa.blogspot.fi/2014/08/haaste.html

  VastaaPoista