lauantai 27. syyskuuta 2014

Hiljaista

Viime postauksesta on taas viikko. Mulla ei oo ollut vaan mitään kerrottavaa. Tortain tunnilta ei ole kuvia ja tunti ei mennyt hirveän hyvin, jonka vuoksi en siitä postausta ole tehnyt enkä myöskään tee. Ilman kuvia ei oikein huvita postailla. Menin tunnin Nemolla ja viimeksi menin sillä maaliskuussa, silloin kun sain kuulla, että Maisa on myyty. Sekin tunti meni ihan penkin alle. Olin kyllä just viime viikolla ajatellut, että ois kiva mennä sillä pitkästä aikaa. Viime kerrasta kun oli mennyt jo yli puoli vuotta. Ensi viikolla ois kiva mennä sillä uudelleen, ehkä sit sujuis paremmin.


Huomenna syressä on estekisat, mutta itse en niihin pääse osallistumaan, taaskaan. Viime estekisat jäi myös välistä ja nyt taas. Viime kisoista on jo yli vuosi ja ois kiva päästä pitkästä aikaa kisaamaan. Runolla ois tarkotus mennä seuraavat kisat mihin osallistun. Sen kanssa pakko mennä ainakin yhdet kisat, oon menny aina kaikilla hoitsuilla (syreltä) kisoihin, joten Runon vuoro onkin sitten seuraavaksi.


Tää oli tällänen turha herättely postaus. Mulla on luonnoksena yks postus, tosin se on vielä ihan kesken. Koitan saada sen nopeasti valmiiksi, se onki varmaan seuraava postaus minkä julkaisen. Mulla ei sen lisäksi nimittäin ole mitään muuta postailtavaa. Omat ideat ihan loppu.

6 kommenttia:

 1. Hei, olis tosi kiva jos tekisit sellasen postauksen mihin laittasit kaikki ne bannerit mitkä on ollu tän koko ajan mitä tää koko blogikin on ollu tähän uusimpaan asti:D Toivottavasti tajusit xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten hyvä idea, mutta tein sellaisen kesällä ja siellä on jo lähes kaikki bannerit :I Tässä linkki siihen postaukseen: http://ratsastus-elamantapa.blogspot.fi/2014/06/banneri-historia.html

   Poista
 2. Voisitkohan tehdä sellaisen hevosenhoito rutiinin,missä siis kerrot ja laitat kuvia niistä harjoista mitä käytät ja näin?:) Tai pienet esittelyt sun kaikista hoito yms poneista mitä sulla on ollut. Tai vaikka unelmien hevonen,esittelisit sen! Toivottavasti ymmärsit nää selitykset;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitsuista vois kehitellä jotain postausta, kiitos ideoista! :)

   Poista
 3. Kirjota joku postaus sun unelmista tai tulevaisuuden suunitelmista c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kattoo jos saisin jotain aikaseksi, kiiitos! :)

   Poista