lauantai 20. syyskuuta 2014

Torstai & Lauantai

Blogi onkin pysynyt hiljaisena jo jonkin aikaa. Ei ole ollut yhtään postattavaa. Torstailta ei ole yhtään kuvaa, kaikki kuvat on tältä päivältä otettu. Torstaina olin tallilla puoli kuuden aikaan. Ärsytti iha sikana, kun enää ei voinut mennä pyörällä tallille. Koulu nimittäin loppui vasta kolmen aikaan. Tallilla odotti super ihana yllätys, nimittäin menin pitkästä aikaa Dotilla! ♥ Olin odottanut sitä tooosi pitkään ja vihdoin pääsin taas sillä ponilla menemään. Poni olikin jo tunnilla, joten en ennen tuntia juuri mitään tehnyt.

 Stojalla on ihanan lempeä katse tässä :3

Tunti ei kumminkaan mennyt hirveän hyvin. Kerron nyt lyhyesti tunnista, kuviakaan ei kumminkaan ole, niin en jaksa tarkasti kertoa. Aluksi käveltiin hetki ja alettiin verkkailemaan. En edes kunnolla mitä tehtiin. Ravailtiin kai vain pääty-ympyröitä. Mentiin hetki kans ilman jalustimia. Sitten alettiin tulemaan jossain vaiheessa myös keski-ympyrää. Ravailtiin molempiin suuntiin ja sitten alettiin tekemään avoja. 

Lyhyen sivun keskeltä käännettiin kohti toista lyhyen sivun keskikohtaa, alkuun tehtiin voltit ja siitä jatkettiin loppu matka avoa siihen suuntaan, kumpaan suuntaan päädyssä käännettiin. Avot ei ihan onnistunut. Avoje jälkee piti kulmassa nostaa käynnistä laukka ja laukata pitkä sivu. Laukatkaan ei oikein onnistunut. Lopuksi jakaannuttiin kahdelle pääty-ympyrälle. Mun ympyrässä oli Helmi ja Nemo ja toisessa Keijo, Runo ja Lissu. 


No kaikki meni hyvin ja laukka pyöri hyvin, kunnes Dotti rupes possuilee eikä suostunut liikkumaan mihinkään, samassa Keijo lähti ryöstämään ja laukkas kovaa vauhtia mua ja Dottii kohti. Keijo käänty ja ratsastaja tippui tosi ikävästi maahan suoraan mun ja Dotin eteen. Tunti lopetettiinkin sitten siihen. Hoidin ponin pois ja toivoin sitä myös ensi tunnille. Ei jäänyt paras fiilis tosta tunnista, kun se loppuikin epäonnistumiseen. 

 Runo ei vois seisoa yhtään viisaammi?
 Sanimummeli ♥
 Ihanin Dotti ♥

Tänään menin tallille kuvailemaan. En siellä mitään ihmeellistä tehnyt. Kuvailin vikaa tuntia, kun ne meni sänkkärille. Vitsi mäki niin haluun sinne Dotin tai Runon kanssa! Kuviakin tuli otettu ihan liikaa. Tunnin jälkeen mun piti lähtee kotiin, mutta tallin omistaja pyysi mua ja toista tallilaista laittamaan sille Noe kuntoon. Haettiin se jättiläinen tarhasta ja harjattiin se hyvin. Satula ja suitset päälle ja menin hetkeksi kentälle taluttamaan sitä. Kolmen aikaan lähdinkin sitten kotiin.

Nyt varautukaan, paljon paljon kuvia sänkkäriltä! 

 Kaks parasta yhdessä kuvassa ♥ Ois niin kiva saada jotain yhteiskuvia jossa ois molemmat ponit :3♥
 Toi poni on niin innoissaan, vitsi haluun niin mennä rallittelee kans Dotilla tonne!

 Oliko liika kuvia yhdessä postauksessa? Nyt pitäis vielä lähettää noita sänkkäri kuvia tallin omistajalle, joten ensi postaukseen!

8 kommenttia:

 1. Miksi se tunti lopetettiin siihen kun joku tippui vai kävikö pahemmin? Mutta kivoja kuvia ja varsinkin noi sänkkäri kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Mitä sille ratsastajalle kävi?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsi tarkempaa kertoa, ei mitään vakavaa :)

   Poista
 3. Vautsi mitä kuvia! Tuli vaan mieleen, että miksi menet Dotilla olympioilla kun se näyttää pärjäävän mainiosti ihan peruskuolaimilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Unohdin postauksessa mainita että ne vaihdettiin kesän jälkeen niveliin, eli en itsekkään enää olympioita sillä käytä :)

   Poista
 4. Hienoja kuvia nämä kaikki, mutta varsinkin nuo sänkkärikuvat, wau! :)

  VastaaPoista