sunnuntai 26. lokakuuta 2014

HIHS 2014

Kiitos ihanan Ellenin, pääsin eilen ensimmäistä kertaa katsomaan livenä kyseistä tapahtumaa ja oli kyllä sairaan mahtavaa! Jäähallilla menikin melkein koko päivä, nähtiin tuttuja ja upeita hevosia. Jännitettiin Anna-Julia Kontion suoritusta ja perusrata upeasti puhtaasti. Sitä oli niiin jännittävä seurata ja se fiilis kun ratsukko pääsi maaliin! Ennen esteitä kateltiin kouluratsastusta ja näinkin siellä yhden ratsukon, jonka blogia joskus seurailin. Oli kyllä mahtavaa päästä paikan päälle! Tänään katoinkin esteitä telkkarista ja ei ollut kyllä yhtään niin kivaa eiliseen verrattuna, heh. Eilen tuli kuviakin otettua, joten tässä parhaimmisto. 


Oliko joku muukin paikan päällä ja mitä tykkäsitte kuvista? En tälläkertaa keskittynyt hirveästi kuvailuun, lähinnä vain ratojen katseluun. Mulla ei ole edelleenkään konetta. Tääkin on vain lainassa ja tänkin koneen saamiseen meni kivat odottelut. Multa pyydettiin videopostaustakin tuolta, sellaisen olisin todellakin kuvannut, mutta ei ole konetta millä olisin saanut editoitua sen. Mulle tulee myös paljon kyselyitä, koska uutta postausta. Mulla ei vain ole konetta, jotta saisin postauksia tehtyä. Nyt laitankin kaikki mun blogit piilotetuiksi ja julkaisen ne sitten, kun saan koneen. Tää blogi menee myös piilotetuksi parin päivän päästä, joten älkää ihmetelkö miksi blogeihin ei pääse. Ne kyllä tulee julkiseksi kunhan saan koneen millä postailla.

4 kommenttia:

 1. Mielestäni tuo kouluratsastus oli ihan hirveää, ratsastajat paukuttivat ja nykivät :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa hevosistaki auko kivasti suutakin :/

   Poista
 2. Munkin mielestä tuo kouluratsastus oli järkyttävää katseltavaa...:/
  Tosi hienoja kuvia! Näin sut muutaman kerran paikan päällä ja mulla oli paikka muutaman rivin päästä! Oisko sua saanu tulla moikkaamaan?:) Vähän jäi ärsyttämään kyllä ku en aikasemmin älynnyt ottaa tästä selvää,saako vaiko ei?:/ Toivottavasti pian tulee kone jolla pääset postailemaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kyl saa tulla moikkaa! Ens kerral sit :)

   Poista