perjantai 14. marraskuuta 2014

Pitkästä aikaa hyvä fiilis

Nimittäin eilinen ratsastus meni pitkästä aikaa hyvin ja tunnin jälkeen oli sairaan hyvä fiilis! Menin Runolla enkä oo mennyt sillä kuukauteen. Oon mennyt Runolla alle kymmenen kertaa ja eilen meillä meni parhaiten ikinä! Poni oli aivan järkyttävän näköinen, kun menin sitä harjaamaan. Onneksi yksi toinen tallilainen tuli auttamaan, muuten olisi tullut vähän kiire. Tunnin alussa käveltiin aluksi ja suunniteltiin vähän mitä tehdään tunnilla. Ensi viikon Sunnuntaina siellä on koulukisat jossa voi suorittaa merkkejä, mutta mulla on synttärit silloin niin multa taitaa jäädä kisat välistä taas vaihteeksi...


Aluksi harjoteltiin suoraan ratsastusta. Käännettiin L-kirjaimelta halkaisijalle ja ratsastettiin ihan suoraan ja päädyssä vaihdettiin aina suuntaa. Sain Runon tulemaan aika hyvin suoraan, välillä alku meni vähän huonosti. Tultiin sitä ensin käynnissä ja sitten ravissa. Runon harjotusravi on vaan niin ihana istua! ♥ Käveltiin sitten hetki ja alettiin tulemaan yksitellen C-merkkiä. En ole sitä rataa ennen mennyt, joten menin sen viimeisten joukossa jotta samalla näkisin miten se menee ja hyvin sen sitten omalla vuorolla muistin. 


Alku lähti hyvin ja samoin alkutervehdys. Siitä suoraan raviin ja muistaakseni sain Runon hyvin siitä raville. Lävistäjällä ravissa pidennykset meni ihan hyvin, vähän reitti oli vinossa. Seuraavalla lävistäjällä käynti siirtyminen meni kivasti. Laukoissa yllätyin täysin. Yleensä mulla on ollut vaikeuksia istua siellä, varsinkin toisessa suunnassa, mutta eilen sitä ongelmaa ei ollut. En muista tuliko ensimmäisissä laukoissa rikkoutumista raviin. 

 

Täyskaarto meni ihan hyvin ja toinen laukka meni vähän heikommin, nimittäin lopussa se rikkoutui raville. Toinen täyskaarto meni myös ihan hyvin. Pysähdys meni ihan hyvin ja Runo malttoi hyvin seistä siinä sen 4s ja siitä raviin ja sitten keskihalkaisijalle ja lopputervehdys meni myös tosi kivasti. Olin ennen mun suoritusta jotenkin turhaan panikoinut suoritusta ja ajatellut sen menevän huonosti, mutta sen radan jälkeen ei voinut olla muuta kuin tyytyväinen Runoon! Se on vaan niin mahtava joka kerta ♥ Ja sen radan jälkeen mun tekisi niin mieli osallistuu niihin kisoihin ja nimenomaan Runolla.  En oo vielä kertaakaan päässyt sen kanssa kisoihin.


Lopuksi vielä ravailtiin ja Runo meni tosi rennosti. Se oli vaan niin super hieno! Ja eipä ollut taaskaan ketään kuvaamassa, siksi koitinkin panostaa tällä kertaa enemmän tekstiin, onnistuinko siinä? Tultiin hetken päästä kaartoon ja sillä aikaa kun odoteltiin, että saadaan lähteä talliin rapsuttelin Runoa ja se sitten laitto päänsä mun olkapään päälle ja se oli vaan niin sulonen ♥ Siinä se vaan oli enkä ees huomannu, kun muut oli lähdössä jo talliin, me vaan seisottiin siellä. Poni talliin ja harjauksen jälkeen se jäi odottelemaan iltaruokaa. 


"I love you to the moon and back, forever and always"

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Tästä postauksesta hehkuu se hyvä fiilis :3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana postaus!:)

  VastaaPoista
 3. Ihan älyttömän hyvin otettuja kuvia ja kyllä te vielä Runon kanssa pitkälle pääsette.

  - Ida

  VastaaPoista
 4. Sut on haastettu!
  http://elamaaomanhevosenkanssa.blogspot.fi/2014/12/174-luukku-1-uusi-talvinen-haaste.html

  VastaaPoista