maanantai 10. marraskuuta 2014

Tauko ohi ja joulukalenteri 2014?

Jep nyt on vihdoin uusi kone ja tällä kertaa tämä on kokonaan mun oma. Nyt päästäänkin normaalisti postailemaan. Olin ajatellut, etten tekisi tällä kertaa blogiin mitään joulukalenteria, mutta nyt sellainen kyllä taas kiinnostaisi. Nyt kysyn teiltä ja toivottavasti mahdollisimman moni vastaisi näihin pariin kysymykseen:

Teenkö joulukalenterin?
Joka päivä uusi luukku, vai joka toinen päivä?
Mitä postauksia haluaisitte luukkuihin? 

Jos haluatte jotain kuvan muokkaukseen liittyvää postausta, niin kertokaa onko jokin asia mitä haluaisitte nähdä. Mitään tallielokuvaa en pysty tekemään. Olisin kiitollinen, jos vastaatte noihin kolmeen kysymykseen! :)


Viime postauksesta onkin jo aikaa. Tunnit oon mennyt Lissulla ja Nemolla, enkä oikein ole saanut kummankaan hepan kanssa mitään kovinkaan onnistunutta fiilistä aikaseksi. Hirveä ikävä Dotin selkään, mutta sillä en juurikaan saa mennä, kun alan olemaan ponille sen verran pitkä, että lyhyemmät ratsastajat menee sillä. Syreen on tullut pari uutta hevosta. Toinen on oikeastaan Syren kasvatti, Wiirun varsa Jakke muutti takaisin. Lisäksi sinne on tullut uusi yksäri Rane, joka on kyllä sairaan ihanan näköinen! Kameraa en ole pitänyt tallilla oikeastaan mukana, joten uusia kuvia ei ole. Ensi tunnilta voisi koittaa saada jotain materiaalia tännekkin. Siinä taisikin olla kaikki tarpeellinen tieto viime aikaisista tapahtumisista.

 Jakke

6 kommenttia:

 1. Teenkö joulukalenterin? Juu
  Joka päivä uusi luukku, vai joka toinen päivä? Ihan miten omat ideat riittävät
  Mitä postauksia haluaisitte luukkuihin?
  - arvonta
  - parhaimmat hevoskuvat
  - epäonnistuneet hevoskuvat
  - mielipidepostauksia

  VastaaPoista
 2. jeiii vihdoin postausta!

  Joulukalenteri :) Ja tee joka päivä koska sun postauksia on mielettömän kiva lukea! ja no hmm jotai postausta Runosta esimerkiksi sen hyvät ja huonot puolet? Lemppari blogiesittelyt? Tallipäivä myday? Runon hoito video et näytät miten hoidat sen jne? :)

  VastaaPoista
 3. Tee joulukalenteri :)) joka päivä ja videoita ja sitte jos ois jotai mielipidepostauksii

  VastaaPoista