lauantai 6. joulukuuta 2014

23.11.2014

Mitä sinä päivänä oikein tapahtuikaan? Täytin silloin 18-vuotta ja silloin olikin tiedossa mun ja Dotin kolmannet kisat. Nyt jotkut ehkä miettii, miksi Dotti eikä Runo. En itse päätöstä tehnyt kisahevosesta, annoin kaksi toivetta Runon sekä Dotin josta ratsastuksen opettaja valitsi kummalla menen kisoihin. Runolla halusi mennä niin moni muu, joten sain mennä kisat sitten Dotilla. Alan olemaan Dotille vähän pitkä jo ja sillä ratsastus on välillä hankalaa.
Ulospäin se ei kuulemma hirveästi siltä näytä, että oisin sille pitkä mutta itse tunnen selkään sen selvästi. Dotilla on paljon hankalampi mennä, kuin esim Runolla. Nämä ehkä oli meidän viimeiset kisat ja se poni osaa aina yllättää!

Aamulla lähdettiin tallille ajoissa Saanan kanssa ja Dotin toinen kisaaja olikin ehtinyt letittää ponin. Ekana oli perusmerkki, jossa Dotti lähti ekojen joukossa. Siellä poni meni tosi nätisti ratsastajan kanssa! Sen jälkeen poni annettiin mulle, otettiin Saanan kanssa parit kuvat pihalla ja niistä tuli sairaan ihania! Vietiin poni talliin ja otetiin varusteet pois ja laitettiin villaloimi päälle, sillä mun verkkaan oli vielä tunti aikaa. 


Aika meni nopeesti ja päästiin kentälle kävelemään alkukäyntejä. Hetken päästä siirryttiin maneesiin verkkaamaan. Verkassa poni oli tosi kiva ja se liikkui hyvin eteenpäin. Verkan jälkeen menin vielä hetkeksi kentälle kävelemään ja odottamaan omaa vuoroani. Mentiin Dotin kanssa siis c-merkki. Jos pisteitä ja prosentteja katsoo meillä meni huonosti. Poni ei liikkunut radalla enää samalla tavalla eteenpäin ja alkutervehdys tultiinkin laukassa, kun poni pelästyi juuri sillä hetkellä.

 
Mua ei yhtään haittaa, vaikka pisteet ja prosentit ei ollut parhaimmasta päästä. Mulla oli kivaa ponin kanssa. Ponillakin näytti olevan kivaa, joten mitä turhia murehtimaan prosenteista ja muista! Yllätyin suuresti, kun päästiin Dotin kanssa 5.sijalle sillä radalla! Ja kunniakierros vedettiin Dotin tyyllillä vähän rallitellen.



Kooste kisoista laittakaa HD päälle, linkki videoon



Toi poni on van niin mahtava joka kerta! ♥ Tajusin sinä päivänä myös, että kaikista tärkeimmistä poneista, johon kuuluu Dotti, Maisa, Hece sekä Runo niin Dotti on se jonka oon tuntenut pisimpään. Se muutti syrelle 2008 ja vieläkin saan olla sen kanssa tekemisissä näin kuuden vuoden jälkeen.

Tää poni on vaan täyttä kultaa  

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Hyvältähän tuo meno videon ja materiaalin perusteella näyttää, onnea sijoituksesta! Meen itekki ens sunnuntaina Hansulla ton saman ohjelman kisoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c: ja onneen teille niihin kisoihin!

   Poista
 2. Onnea hyvästä sijasta! Hyvä te :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin teillä meni! Mut etkös saanut uude koneen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain, mutta se ei jäänytkään meille joten oon ollu taas ilman konetta :/

   Poista