maanantai 8. joulukuuta 2014

Julkaisemattomia kuvia & Runoilua

Viime postauksessa kerroin kisoista Dotin kanssa ja sinä sunnuntaina tuli otettua myös muista hevosista kuvia! Kerrankin hepat oli ulkona, oli valoisaa ja vielä luntakin! Kuvista tuli tosi kivoja ja niitä nyt tähän alkuun teille näytille, kertokaa toki lempikuvanne näsitä! 

1. Nemo & Santtu
2. Nemo
3. Santtu
4. Nemo
 5. Nemo
 6 & 7 Nemo
 8. Noe
 9. Livia
 10. Nala
 11. Livia
 12. Syren uusi tuntiheppa Fillari
 13. Syressä asuva yksäri Rane


Viime torstaina menin tunnin Runolla ja sain kerrankin kuvaajankin! Tunnista en juurikaan mitään enään muista, kuvia ei oikein tullut mutta videokoosteen sain tehtyä! Sen kanssa oli sairaasti ongelmia, minkä vuoksi jouduin lataamaan sen eritavalla kuin ennen ja laatukin siinä kärsi. Pahoittelen jos videossa ei kuulu mitään ääniä, senkin kanssa tuli ongelmia ja meni hermot tohon videoon, joten koittakaa kestää jos ääniä siinä ei ole.
Tunnilla Runo oli tosi kiva, ravailtiin aika paljon ja työskenneltiin ympyrällä. Videolla näkyy meidän tehtävää, joten en jaksa sitä selittää. Laukoissa pakka vähän levähti ja Runo ei ollut enää niin hyvä. Se alkoi kulkemaan ihan vinksalleen. Tuntikin alkoi loppumaan, joten ei ehditty laukkaamaan ollenkaan toiseen suuntaan ja lopetettiin niihin laukkoihin. Meillä on vielä kaksi tuntia ennen joululomaa ja molemmat tunnit olis kyllä kiva mennä Runolla. En osaa sanoa koska uutta postausta, toivottavasti pian. Oon edelleen ilman konetta jonka vuoksi postauksia tulee tällein myöhässä...10 kommenttia:

 1. Todella suloisia kuvia, varsinkin tuo 11. kuva :3 Kiva video!

  VastaaPoista
 2. Nemo on niiiiin ihanan näköinen! :3 tykkään eniten kuvista nro. 5 ja 9

  VastaaPoista
 3. Ihana Frille, toivottavasti palaa nopeesti takasin tänne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nyt en ihan pysy mukana, vielä torstaina se Syrel oli nii onks se muka lähteny jonnekki vai hä? :D:D

   Poista
  2. Frille on Syrellä on vain lainassa hevospulan takia...

   Poista
  3. nii totta, mä aluks kuulinkin et se ei oo pysyvästi tuol mut olin ihan unohtanut et se ei oo syren omistukses xd

   Poista