lauantai 20. joulukuuta 2014

Uudet ponit esittäytyy

Edelliseen postaukseen tuli vain kaksi kommenttia, mihin kaikki lukijat on kadonneet? Kävijämäärätkin on ihan romahtaneet. Mä yritän nyt alkaa panostamaan tähän blogiin enemmän. Ulkoasu vaihtuu heti kun saan jotain aikaiseksi. Nyt on enemmän kerrottavaakin kun käyn kahdella tallilla, kuvat tosin ei välttämättä monipuolisia ole toiselta tallilta. Yritän kumminkin parhaani. 

Aloitetaan näiden kolmen ponin esittelyllä, jotta tiedätte keistä on kysymys. Luonteista en vielä juurikaan osaa sanoa, kaikki on kilttejä ja maastovarmoja poneja. Tarkemmin kerron luonteet kunhan tutustun ensin poneihin. 


o. Apollo "Apsu", Apsu on n. 20 vuotias herra ja maastossa kuulemma oikea unelma. Tällä ponilla pääsen jopa ratsastamaan! Apsu on myös se johtaja tässä porukassa. 


t. Midi, tämä tamma on noussut mun suosikiksi näistä kolmesta. Tämä on vaan niin symppis poni! Tulee mieleen ihan syren Sani. Midi on todella kiltti ja seuraa vapaana minne vaan. Midi on suunnilleen 27 vuotta ja se pelastettiin muistaakseni Virosta, se oli silloin kantavana. Midillä on monta varsaa, jonka vuoksi sen maha on jäänyt vähän isoksi ja se on vielä vähän lihavakin sen lisäksi. Tämä poni on vaan niin suloinen ♥


o. Mix "Mixu" Mixu on Midin varsa ja ikää sillä on seitsemän vuotta eli se onkin tämän porukan nuorin. 

Luonteet tosiaan kerron tarkemmin sitten myöhemmin, kunhan tutustun niihin ensin, lisään tämän kolmikon sitten tuonne hevoset- osioon. Tiistaina oli tosiaan mun ensimmäinen kunnon päivä tuolla. Tehtiin silloin iltatallia toisen tallilaisen kanssa. Iltatallissa ei hirveän pitkään mennyt, haettiin ponit vain sisälle, annettiin niille mössöt, putsattiin pupujen häkki ja sammuteltiin valoja. Poneille heinät käy aina iltaisin antamassa paikan entinen omistaja joka asuu siinä ihan vieressä. Tänään olin tekemässä aamutallia saman tallilaisen kanssa, annettiin poneille heinät, mössöt, siivottiin karsinat, vietiin pojat ulos, harjattiin Midi ja laitettiin se kuntoon. Sille tuli nimittäin ratsastaja talutukseen. Käytiin puolentunnin kävelylenkki ja sen jälkeen tammakin pääsi tarhaan. Ruokittiin myös kanat, vaihdettiin vesiä ja siivoiltiin vähän tallia, ei mitään erityistä. 

Kuvailin vähän poneja tarhassa ja joitain ihan kivoja kuvia tuli. Tallilla meni kuusi tuntia, kun jäätiin vielä juomaan glögiä. Seuraavan kerran meen tuonne maanantaina ja silloin luvassa Apsulla vähän ratsastelua! Tiedän olevani sille pitkä, mutta painon puolesta sillä pystyn menemään. Enkä sillä kumminkaan hirveän usein mene joten siitä ei mitään haittaa ponille eikä minulle ole. 


18 kommenttia:

 1. Voooi kuinka söpöjä poneja :3

  VastaaPoista
 2. Älyttömän suloisia karvapalleroita nämä kaikki :33

  VastaaPoista
 3. Oi,ihan super söpöjä poneja! Oma lemppari on kanssa nyt ainakin tuo Midi,niin suloinen ja pehmoinen:)

  VastaaPoista
 4. Söpöjä poneja nuo kaikki! Sain jotenki semmosen käsityksen että siellä olis ihan hevosiakin:o Mut on noi pikku ponitallin niin symppiksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä siellä asustelee tosiaan vain noi kolme ponia :) Jossain vaiheessa tulossa piensuokki :)

   Poista
 5. Tosi kivoja kuvia :) on kyllä aika mahti söpöjä poneja♡

  Itse en oikeastaan kommentoi enää blogeihin, koska luen nykyään kaikki postaukset bloglovinin kautta puhelimella ja sitä kauttahan ei voi kommenyoida ellei siirry tänne "netin" puolelle :) hyviä jouluja:) ♥

  VastaaPoista
 6. Voikun söpöjä! Kiva että on uusia tuttavuuksia:)

  VastaaPoista
 7. Ihania poneja♥ Sulla on ihana blogi ja liityin lukiaksi:) Oon seurannut sun blogia jo aika kauvan jopa silloin kun sulla oli vanha hevos blogi:) En oo vaan tajunnut liittyä lukiaksi (eikä mulla ole edes ollut kauvaa blogger tili niin en oo voinu liitty senkään takia). Asuuko Livia enään Syreenbackassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja asuu kyllä, pari postausta takaperin pari kuvaa Liviasta :)

   Poista
 8. miltä tallilta nää on, tosi söpöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkkaan kerro tallin sijaintia, helsingissä oleva pieni yksityistalli :)

   Poista