sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Uusia ponituttavuuksia

Vihdoin sain uuden koneen ja pääsen kunnolla postailemaan! Viime torstaina menin Nemolla ja meni ihan hyvin, pätkittäin poni oli tosi kiva ja pätkittäin ei oikein onnistunut. Siitä tunnista en nyt tarkemmin kerro, kun ei kuvaajaa ollut. Ensi viikolla onkin vika tunti Syrellä ja sitten taukoa tideossa ja tammikuussa takaisin sinne. 

Nyt hepparintamalla myös vähän uusia asioita, nimittäin alan käymään pienellä yksityistallilla. Kyseinen talli sijaitsee Helsingissä ja pääsen sinne hyvin bussilla ja kesäisin pyörällä. Kävin ennen siinä vieressä ammattistartin enkä silloin tiennyt että noin lähellä on hevosia! Löysin kyseisen tallin ht.netin kautta, kun kävin siellä katselemassa ilmoituksia ja kyseinen talli vaikutti sairaan kivalta niin oli pakko laittaa viestieä sinne. 

Tallilla asustelee kolme shettistä, kaksi oria ja yksi tamma. (Lisäksi pupuja ja kanoja) Käyn siellä pari kertaa viikossa ja eka kunnon kerta onkin tiistaina! Eilen kävin siellä tutustumassa paikkoihin. Siellä pääsee ajamaan poneilla ja tekemään ilta-/aamutalleja. Poneista varmasti välillä tulossa tännekkin jotain juttua ja kuviakin.

Tää oli tällänen pieni ilmotuspostaus vaan, eiköhän pian tule kunnon postauksia taas. 


Ainiin latasin tähän koneelle gimpin jolla rupean tekemään bannerit ja muokkaamaan kuvia, tännekin tulossa heti uutta banneria, kun saan jotain aikaiseksi. Eilen yritin kolme tuntia väsärä sillä banneria, mutta ei ihan onnistunut. Se on paljon monimutkaisempi (ainakin näin alussa..) kuin picmonkey. 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kivalta paikalta! :D Innolla odotan muitakin postauksia kyseiseltä tallilta :)

    VastaaPoista