keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Takatalvi...

Viikonloppuna sää oli ihan hyvä ja olinkin lauantaina koko päivän tallilla, vaikka piti olla vain aamutallissa. Pidin Midillä yhden talutuksen ja ponia harjatessa siitä lähti tajuttomasti karvaa! Karvanlähtö on syvältä varsinkin Midin kohdalla. Sunnuntaina olin iltatallissa eikä oikein mitään ihmeellistä tapahtunut, perus tallihommat ja viikonlopun talleilut olikin sitten hoidettu mun osalta.


Eilen olin iltatallissa ja menin vähän aikaisemmin tallille ottamaan poneista vähän kuvia. Midi sekä Mixu oli vähän likaisia, mutta ei anneta sen häiritä. Eilenkin oli oikein mukava ilma, mutta tänään ei luoja aamulla alkoikin satamaan lunta..Ja sitä satoi melkein koko mun koulupäivän! Just kun kaikki lumet oli sulaneet ja kevät oli tulossa niin saatiin takatalvi tänne Helsinkii, jippii vain! Lähdin tänään aikaisemmin koulusta nimittäin Leolla oli kuvaukset ja lonkat B/B, kyynäreet 0/0 ja LTV0 eli koira on täysin terve! Huomenna mulla ei ole koulua ja menenkin Syreen todella ajoissa, siihen aikaan siellä ei edes ole vielä ketään, mutta ponit on ulkona joten olisi tarkoitus mennä kuvailemaan niitä! Toivottavasti ilma on vain hyvä, että siellä pystyy kuvailemaan..


Onko teillä joitain postaustoiveita mitä haluaisitte tänne blogiin? Saisi vähän vaihtelua näihin ponikuulumisii. Toivottavasti Syreltä tulisi huomenna joitain kivoja kuvia niin vähän vaihtelua kuvakohteisiinkin!

4 kommenttia:

 1. Olisi kiva saada ratsastuskuvia ja vaikka mielipidepostaus. Liikutatko muuten noita poneja vai oletko vain tallitöiden tekijä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastuskuvia olisi kyllä todella kiva saada, kuvaajia on vain hankala saada tallille...:/ Apsulla saan ajaa/ratsastaa ja Mixulla ajaa :)

   Poista
 2. Ompas suloisia kuvia, nää on todella onnistuneita! :) Videot ovat aina kivoja! Muita postausehdotuksia en yhtäkkiä keksi :D Tai sitten toivekuvapostaus/kysymyspostaus :)

  VastaaPoista