sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viikonloppu

Viikonloppu melkein ohi ja huomenan jälleen uusi viikko. Eilen heräsin jo puoli seitsemältä täysin pirteänä ja ilman herätyskellon soittoa. Käytin ajan sitten hyväksi ja muokkasin blogiin uuden ulkoasun ja tykkään tästä tosi paljon! 10 menin tallille hoitamaan pikkusia. Ensin ruokin ne ja 20 vaille 11 vein orit ulos ja siivosin niiden karsinat. Myöhemmin otin Midin ja menin pihalle harjaamaan sitä. Siitä ponista lähtee tajuttoman paljon karvaa! Oli kyllä tosi kiva harjata pitkästä aikaa ponia ulkona!


12 Midille tuli tuntilainen ja lähdettiin lähirannalle tunnin kävelylenkille. Onneksi oli ihana ilma niin oli kiva lähteä sinne kävelemään. Aikakin meni siellä todella nopeasti. Tallilla vein Midin melkein heti ulos ja menin siivoomaan tallin loppuun. Ennen lähtöä kävin kuvaamassa poneja ja niistä kuvista tulikin tosi kivoja! Pojatkin innostui vähän leikkimään. Onneksi menin kuvailemaan, meinasin nimittäin jättää sen kokonaan välistä laiskuuden vuoksi. 

Ym Mixu x)♥
Tää on mun yks suosikeista :3
En kestä tota Apsun ilmettä :')

Tänään olin iltatallissa ja mitään ihmeellistä ei oikein tapahtunut, mulla ei ollut kamerassa muistikorttia joten kuvia en saanut otettua. Pojat oli myös leikkiessään onnistunut rikkomaan Apsun riimun niin piti etsiä sille uusi riimu.

Mitä tykkäätte tästä uudesta ulkoasusta ja postauksen kuvista? :)

10 kommenttia: