tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisloma

Lomäpäivät menivät todella nopeasti ja olinkin joka päivä tallilla, vaikka aluksi ei ollut edes tarkoitus. Perjantaina olin aamutallissa yksin, annoin poneille ruoat ja vein orit ulos. Otin sitten Midin käytävälle ja harjasin sen kunnolla. Siitä lähtee edelleen ihan sairaasti karvaa. Otettiin parit kuvatkin sisällä ponin kanssa. Harjauksen ja kuvailuiden jälkeen vein Midinkin ulos ja siivosin tallin normaalisti. Lauantaina olin myös aamutallissa ja koitin ottaa poikien kanssa kuvia. Apsun kanssa tuli pari ihan siedettävää kuvaa, ei nyt mitään erityisen hyviä. Molempien poikien kanssa kuvista ei tullut yhtään mitään. Pitäisi saada kuvaaja mukaan ottamaan kuvia ponien kanssa, yksin ihan liian hankalaa. Ponit sitten vain ulos ja tallin siivoukseen.

mammalla riimu ihan vinossa ♥

Sunnuntaina jälleen aamutalliin. Leokin tuli moikkaamaan poneja. Hyvä kun uskalsi tulla edes talliin sisälle, kun ulko-oven avattua hevoset alkoi hirnumaan niin Leo parka oli ihan ihmeissään. Annoin poneille pikaisesti heinät ja avattiin sitten Midin karsina ja Leo pääsi katsomaan sitä vähän lähempää, mutta se lähti karkuun. Kävi se kanoja sekä pupujakin katsomassa ja ne olikin paljon kiinnostavampia, kuin ponit. Leo lähti sitten lenkille ja jäin tekemään tallihommia.

Eilen menin vasta iltatalliin niin aamu menikin sitten vain löhöillen. Tallilla hain ponit sisälle ja ne oli niin likaisia, joten päätinki sitten ruokinnan jälkeen harjata jokaisen ponin. Mixu ekana ja siitä ei hirveästi karvaa lähtenyt, sitten Apsu ja siitä kyllä karvaa sitten lähtikin. Heti kun ori pääsi takaisin karsinaan se menikin sitten piehtaroimaan. Vikana Midin harjaus ja siitä lähtee ihan kunnolla sitä karvaa. Ponien harjauksen jälkeen lähdinkin kotiin. 


Tänään olikin sitten aika palata takaisin kouluun. Aamulla ei olisi kyllä yhtään huvittanut nousta ylös ja lähteä kouluun. Onneksi oli sentään lyhyt päivä. Tallille lähdin neljän jälkeen ja muistin, että bussi tulisi kuutta yli neljä, mutta se olikin tullut jo kahta yli neljä. No onneksi seuraavaa bussia ei tarvinnut kauaa odottaa. Tallilla käväsin kuvamassa poneja, mutta ei niitä oikein kiinnostanut koko homma. Ennen niiden sisälle ottoa juttelin toisen tallilaisen kansssa vähän kaikesta ja laitoin pöperöt turpoamaan. Ponit sisälle ja ruokaa nassuun. Tallin omistajakin tuli käymään tallille ja sainkin sitten autokyydin kotiin. 

Pikkusten tallille menen seuraavaksi vasta lauantaina, onneksi torstaina syreen. Kysymyksiin vastaukset tulossa mahdollisimman pian, olen jo lähes kaikkiin saanut vastattua, kaikkiin kysymyksiin en tosin vastaa. Muokkasin loman aikana näistä kahdesta Nemon kuvasta tuollaiset "studiokuvat" mitä melkein kaikissa blogiessa on pyörinyt. Nämä kuvat oon ottanut jo kauan aikaa sitten ja pienellä muokkauksella niistä tuli ihan erinäköisiä ja tykkään kovasti varsinkin tuosta ekasta Nemon kuvasta! 

Mitä te tykkäätte näistä? Miten teidän loma meni?


2 kommenttia:

  1. Tuo mustavalkoinen kuva susta ja Midistä(?) on todella ihana, vaikka muutenkin nää on kyllä hienoja kuvia :3 Oi, miten upeita "studiokuviakin"! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! ♥ ja joo on se midi :3

      Poista