keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Stall Syrenbackan hevoset 1/2

Nyt vuorossa Syren hevosten esittelyä. Oon osan tiedoista ottanut hippoksesta/sukupostista. Tälläinen postaus on ollut yli vuosi sitten täällä, mutta nyt tulee päivitetty versio, sillä hevoset ovat hieman muuttuneet.

Nala III "Nala"
Shetlanninponi
Tamma
Synt.: 16.8.2005
i.: Epol
e.: Ahara
Muutti Syreen 2012

Tamma on tunneilla välillä tosi reipas, itse en ole sillä kuin kerran mennyt ja se on kyllä tosi kiva ratsastaessa! Hoitaessa saattaa vähän pelleillä. En Nalan kanssa juurikaan ole missään tekemissä, niin en ponia paremmin oikein tunne. Tällä hetkellä Nala odottaa varsaa ja jonkin ajan päästä mammalomalle.

Livia
Shetlanninponi
Tamma
Synt.: 25.4.2003
i.: Center
e.: Vinette
Muutti Syreen 2012

Livia oli yhdessä vaiheessa mun vakkariponina ja tää tamma on kyllä super kiva! Tän ponin kanssa ois niin kiva käydä tunneilla vieläkin. Livia on ratsastaessa yleensä sopivan reipas ja sillä on tosi kivat askeleet. Hoitaessa joskus myös välillä vähän pelleilee. Nyt Liviä onkin jäänyt mammalomalle ja pian tallilla onkin pikkulivia!Sunshine "Sani"
Risteytysponi
Tamma
Synt.: n. 1993
Asunut Syrellä ainakin vuodesta 2006

Sani on tallin luottoponi. Se on ollut siellä siitä asti kun siellä oon käynyt ja tää poni onkin kunnon supermummo! Monen suosikki poni, joka on kiltein mahdollinen poni.  Vaikka poni onkin jo ikää saanut ei se tamman menoa haittaa. 


Dexter "Dexu"
Risteytysponi
Ruuna
Synt.: 1999
Muutti Syreen 2007/2008

Dexu ei hoitaessa aina välttämättä ole se helpoin ja kiltein. Luonnetta tältä poniherralta löytyy. En yhtään muista millainen Dexu on ratsastaessa, tunneilla näyttää kumminkin menevän tosi kivasti, 

Dottie "Dotti" 
Risteytysponi
Tamma
Synt.: 1998
Muutti Syreen 2008

Syren ehdottomasti paras poni! Dotti on luonteelta todella kiltti ja ihana. Hoitaessa sen kanssa ei ongelmia tule, mitä nyt satulan kiristyksessä yrittää tehä pahoja. Ratsastaessa välillä vähän laiska, mutta tän ponin askeleet on todella tasaiset ja ihanat! Haluisin mennä Dotilla paljon useammin, se on nimittäin ihan paras.

Stoja
Gotlannin russ
Tamma
i.: Lon
e.: Moja
Muutti Syreen 2008

Stoja on todella kiltti tapaus hoitaessa. Ei varmaan ikinä yritä mitään pahuuksia. Ratsastaessa osaa olla hankala ja itseppäinen. Ponilla on kanssa todella tasaiset askeleet! Tää poni ei ikinä oikein oo ollu mun suosikki, mutta nyt ois niin kiva päästä monen vuoden jälkeen Stojan selkään.SB Poppana "Poppana, Poppis" 
Shetlanninponi
Tamma
Synt.: 7.4.2013
i.: Coneridge Indian
e.: Animazoo Minea
Syren oma kasvatti

Poppanan kanssa en oikeastaan ole ollenkaan tekemissä niin en sen luonteesta osaa sanoa yhtään mitään. Suloinen poni se kyllä on!


Hoyard's Wilton "Vinski" 
Welshponi, sektio A
Ruuna
Synt.: 8.7.2008
i.: Goldencoast Boggart
e.: Bengad Wood Vetch
Muutti Syreen 2009/2010 ?

Vinskin kanssa en juurikaan tekemissä ole enkä sen luonteesta hirveästi pysty mitään kertomaan. Utelias pikkukaveri joka on sairaan suloinen.
Syrenbacka's Neela "Neela" 
Rotu tuntematon
Tamma
Synt.: 30.4.2010
i.: Ellilän Bramble Cocktail
e.: Dottie
Syren oma kasvatti

Taas yksi poni jonka luonteesta en mitään oikeastaan teidä vaikka onkin asunut Syrellä viisi vuotta.

Lili of the Valley "Lissu"
Saksalainen ratsuponi
Tamma
synt.: 17.4.2003
i.: Kentucky
e.: Romantik
Muutti Syreen 2009

Mun mielipide tästä ponisa on kyllä muuttunut ihan täysin. Lissu on hoitaessa todella kiltti ja rauhallinen. Ratsastaessa todella mukava eikä anna kyllä mitään ilmaiseksi. Helposti poni kulkee pää pilvissä. Sitten kun ponin kanssa pääsee yhteisymmärrykseen se on todella mukava ratsastaessa.


Syrenbackas Pärla "Helmi"
Risteytysponi
Tamma
Synt.: 13.6.2007
i.: Raja-Hurrikaani
e.: Wiiru
Syren oma kasvatti

Helmin kanssa en hirveästi tekemissä ole ollut. Hoitaessa kiltti ja ratsaestassa myös ihan mukava. Välillä se on tikittävä aikapommi. Helmillä olisi kyllä kiva päästä menemään pitkästä aikaa. Ravissa sen kanssa on tosi kiva työskennellä.


Syrenbacka's Jaguar "Jakke"
Risteytysponi
Ruuna
Synt.: 8.6.2010
i.: Ellilän Bramble Cocktail
e.: Wiiru
Syren oma kasvatti

Jakke on taas yksi niistä, kenen kanssa en tekemisssä ole. Jakke tuli Syrelle takaisin vissiin 2014 puolella sen ollessa muualla noin vuoden.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. eii oo x) täst puuttuu puolet hevosista ku teen tän kahessa osassa niiku otsikossa näkyyki :D

   Poista
 2. Todella ihania kuvia ja kiva postaus muutenkin! :3

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! Tossa Dexun kuvassa missä sinä ratsastaa joku arvas kuka se on! : vastaus minä!!!! Mut joo ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. tuo dottie kuulostaa tosi tutulta! muistaakseni asui siuntiossa ratsastuskoululla,tykkäsin kans kamalasti ja menin sillä melkein aina :) silloin kutsuttiin kyllä eri nimellä enkä muista sitäkään nyt...:D

  VastaaPoista