torstai 7. tammikuuta 2016

Blogi esittelyjä


"Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta ja ystävyydestä.

Blogin pääosassa on vuonna -13 syntynyt friisiläisori Albert. Entisen hevoseni lopetuksen jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert."

Ensimmäinen ajatus tästä blogista oli, että vau. Ulkoasu on todella simppeli, mutta tykkään siitä todella paljon! Se eroo muiden ulkoasuista mm. bannerin mallista ja myös esittelysivut ovat bannerin yläpuolella, kun monissa ne on alapuolella. Esittelysivut ovat kattavat ja blogin päätähti on kyllä aivan upea friisiläinen! Postauksien kuvatkin ovat todella upeita! Sainkin tästä blogista itselle uutta luettavaa! :)
"Blogi kertoo lähinnä v.2000 syntyneen tytön harrastuksista, joihin kuuluvat ratsastus ja valokuvaus. Silloin tällöin tulee myös lifestylepostauksia. Blogissa pyörii kaksi liikutushevostani, joista toinen on ex-ravuri ja toinen isompikokoinen, osaavampi poni. Satunnaisesti muitakin hevosia saattaa pyöriä kuvioissa."

Suvi on ollut niin ahkera kommentoija mun blogissa, joten nyt hänen bloginsa pääsee esittelyyn! Blogissa on paljon hyvälaatuisia kuvia ja esittely sivut ovat myös hyvät. Postaukset ei ole pelkästää hevosiin liittyviä, välillä tulee myös muista aihesita postauksia. Ulkoasu on siisti ja ihan kiva, ei ihan omaa silmää mielytä täydellisesti, mutta ainahan ei voi kaikki samaan aikaa miellyttää! :) "Tervetuloa seuraaman 13-vuotiaan tytön poniarkea pääasiassa kolmen pikkuponin ja yhden ison ponin kanssa. Blogi kertoo niin esteratsastuksesta kuin kouluratsastuksestakin, sillä molemmista pidän yhtälailla. Kilpailen kummassakin lajissa joskus enemmän ja joskus vähemmän, pääasiassa 60cm-80cm ja heC-heB luokissa"

Camin blogia on tullut seurailtua jonkun pidemmän aikaa ja blogi on kyllä kehittynyt hurjasti sinä aikana, mitä sitä olen lukenut! Myös ratsastaja on kehittynyt hurjasti ja hevoskuviotkin on kehittynyt siinä matkan varrella. Blogissa paljon kivoja ja hyvä laatuisia kuvia sekä ulkoasukin on todella kiva! Tykkään bannerista todella paljon, siinä on todella ihana värimaailma!Tähtisumussa

"Tähtisumussa on pian 17-vuotiaan taivaanrannanmaalarin hevosenhoitajaksi opiskelusta, sekä kahden pienen ponin suurista seikkailuista kertova blogi."


Tykästyin heti ensimmäisenä tämän blogin ulkoasuun! Tämäkin niin simppeli, mutta samalla niin upea! Niin upeita ja laadukkaita kuviakin jokaisessa postauksessa. Esitelysivut olivat todella kattavat ja erityisesti uusille lukijoille suunnattu sivu oli todella hyvä ja hyödyllinen! Itselläni ei ole hirveästi blogeja jotka kertovat hevoskoulussa opiskelusta, tämä blogi pääsikin mun lukilistalle! 


8 kommenttia:

  1. Vau, kiitos maininnasta! Aina yhtä mukavaa kuulla positiivista palautetta ♥

    VastaaPoista
  2. Kivasti kyllä esittelit kaikki blogit. Itse en utta luettavaa tästä löytänyt, sillä kaikkia luen jo. Kaikki näistä ovat kyllä hyviä :)

    VastaaPoista
  3. Oi, paljon kiitoksia esittelystä! :) Todella ihanalla tavalla "arvostelit" nää blogit :)

    VastaaPoista