lauantai 9. tammikuuta 2016

Kevätkausi startattu

Torstaina pääsin vihdoin monen viikon jälkeen jälleen Syreen! Tallilla olin joskus 20 vaille viisi, tuntilistat ei ollu vielä tulleet, kun torstaina oli kovan pakkasen takia vain yksi tunti, jossa oli sekaisin päivän tuntilaisia, kun osa ratsastajista oli peruneet tunnin. Sain tunnille juuri haluamani ponin, nimittäin Runon! Menin vasta puoli kuuden aikaan hoitamaan sitä ja sitten vain maneesille. 

Alkutunti meni taas vähän säätäen. Keijo jotenkin osui maneesin seinään, että siitä tuli kunnon pamahdus, osa hevosista sitten säikähti sitä, Runo myös. Yksi ratsastaja myös tippui siinä hässäkässä. Jatkettiin sitten normaalisti, kunnes taas pari hevosta vähän lähti, Runokin hieman lähti ja siinäkin hässäkässä yksi ratsataja tippui. Sen jälkeen tehtiin vähän ratsun vaihdoksia ja jatkettiin tuntia normaalisti. 

Kovan pakkasen vuoksi mentiin aika rennosti ja laukat jätettiin aika vähälle. Otettiin parit lyhyet laukkapätkät molempiin suuntiin. Tehtiin tunnin aikana siirtymisiä, temmon vaihdoksia ja hieman avojakin. Työskenneltiin aika paljon pääty-ympyröillä, mihin meidät oli jaettu. Runo oli tosi kiva koko tunnin! Ja alkutunnin häslinkien jälkeen se meni tosi nätisti ja oli sairaan kiva! Mä vaan niin tykkään siitä tammasta ♥ Tunnista mulla ei ole kuvia, niin en tarkemmin ala tunnista kertomaan. Tunnin jälkeen hoidin Runon ja kävin ottamassa siitä parit kuvat. 


Kerron nyt samassa postauksessa vähän kuulumisia, että samalla pääsen eroon näistä vanhoista kuvista, mitä en ole ehtinyt vielä julkaista. Nämä kuvat ovat viime vuoden lopulta, milloin ei vielä ollut lunta. Kyllä täällä nyt lunta on ja pikkusista on lumisia kuviakin odottamassa julkaisua! 

Koulut on taas alkanut enkä tykkää yhtään. Olihan se joo kiva nähä luokkakavereita kahden kuukauden tauon jälkeen, mutta siihen ne hyvät puolet loppuikin. Tallille pääsee lähtemään vasta pimeellä, eikä siellä oikein pimeellä viitsi tehdä mitään. Nyt on ollut myös järkyttäviä pakkasiakin, mikä on vähän aiheuttanut ongelmia pikkusten tallille vesiputkien kanssa. Kuviakaan ei poneista pysyt kauaa ottamaan, kun siinä tulee niin nopeasti kylmä. Ajaminenkaan näillä hirveilla pakkasilla ei oikein houkuttele. 


Huomenna menen aamutalliin ja pakkastakaan ei pitäisi olla nyt enää niin hirveästi! Kuvia ainakin olisi tarkoitus ottaa, kun luntakin on satanut tänään lisää! Tämä päivä on mennyt taas lähinnä blogin kanssa, muokkailin viisi tuntia kuvia, mitkä tulee neljäosaiseen "postaussarjaan".  Mulla on muutenkin nyt todella paljon postauksia valmiina ja uusia kuviakin vaikka kuinka paljon! En vain tiedä missä järjestyksessä niitä julkaisen. Ja suurin osa on vielä vähän erikoispostauksien tyylisiä, ettei normaaleja kuulumispostauksia, niin ei niitä kaikkia viitti putkeen julkaisa. Välillä pitää saada näitä kuulumispostauksiakin väliin. 


Mitä te olette näillä kovilla pakkasilla tehneet tallilla?

2 kommenttia:

  1. Itse olen jättänyt tallipäiviä välistä, kun en viitsi näin kylmällä lähteä itseäni palelluttamaan.. :D Tänään olin tallilla vain kuvaamassa kaverini tuntia :) Toivottavasti nää pakkaset edes vähän lauhtuisi, niin viitsisi lähteäkin tallille(okei tää on täysin asennekysymys, mutta laitetaan sen piikkiin, että olin vielä alkuvuodesta kipeänä) :D Todella ihania kuvia taas! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo välil tehny kyl itel mieli kans jäädä vaan kotiin löhöö lämpöseen sänkyyn :D Täälpäin ainakin pitäis nyt alkaa pakkanen laantumaan, onneks! :) Ja kiitos!! :>

      Poista