lauantai 13. helmikuuta 2016

Juu totanoin...

Blogi on taas vähän kärsinyt epäaktiivisuudesta...Yks syy on ollut se, ettei mulla ole oikein mitään kuvia. Tämänkään postauksen kuvista en hirveästi tykkää eikä muita kuvia yksinkertaisesti ole. Pikkusten tallilla olen ollut lähinnä iltatallissa eikä silloin pysty oikein kuvailemaan, tai sitten aamutallissa ilma on vain ollut niin kamala ja ruma, ettei kuvia huvita ottaa. Täällähän ei enää juurikaan lunta ole. Loskaa ja jäätä vain. Vettä sataa tai sitten räntää. Pikkusten tallilla en ole mitään ihmeellistä oikein tehnyt, siellä tiet on niin jäässä, ettei ajamaankaan oikein pääse. 

Oon myös rampannut parit kerrat Haminassa sekä Inkoossakin on tullut käytyä. Leo on käynyt kaksi kertaa Haminassa hoidossa ja siitä on tulossa iskä. Inkoossa käytiin taas moikkaamassa pitkästä aikaa Pokea, Myytä sekä Lukea. Leo tosin jäi kotiin ja samalla reissulla vihdoin hiuksetkin värjättiin ja vähän leikattiin.


Syrestäkään ei ole postauksia vähään aikaan tullut. Ei vain sieltäkään oikein ole kuvia. Kaksi viimeisintä tuntia olen mennyt Runolla. Toisesta tunnista en enää juurikaan mitään muista. Runo oli silloin kyllä parempi ratsastaa, kuin viime tunnilla. Viime tunnilla mentiin puomeja ja Runo oli tosi jäykkä vasempaan suuntaan. Mentiin kolmikaarista puomeilla ja sitten pörräiltiin pääty-ympyröillä missä oli puomi. Runo oli ihan ok, kuten sanoin jäykkä vain toiseen suuntaan. 


Pitäisi saada uusia kuvia Syrestä sekä pikkusista. Onneksi mulla on vielä luonnoksissa postauksia valmiina, mitä voi julkaista jos en jaksa tehdä postauksia tai ei ole kuvia. Toivottavasti ilmatkin vähän paranisi tästä, niin pääsisi ajamaan oreilla. Kylmähän täällä ei ole, onneksi. Ratsastaessakaan ei tarvitse olla hirveästi päällä. Okei tästä postauksesta tuli todella huono...Ei vain oikein juttu kulje, eiköhän seuraava postaus ole sitten parempi...


2 kommenttia: