maanantai 29. helmikuuta 2016

Loman poneilut

Viime viikko mulla oli hiihtoloma ja vaikka olinkin vähän kipeänä, niin tallilla kävin silti normaalisti. Sunnuntaina Leo tuli käymään tallilla ja samalla tuli otettua orien kanssa vähän kuvia. Ilma ei ollut mikään paras, lunta satoi, ponit oli ihan märkiä eikä kuvien laatukaan ole mikään paras lumisateen vuoksi. Tuli sieltä parit kivat kuvat! 


Maanantaina olikin loman yksi kivoimmista päivistä! Saattiin vihdoin Christan kanssa ajat sovittua ja Christa tulikin mun mukaan pikkusille! Kävin hakemassa Christan juna-asemalta ja sieltä suunnattiinkin sitten tallille. Otettiin orit ulos ja valjastettiin ne ja lähdettiinkin sitten lenkille niiden kanssa, minä Apsulla ja Christa Mixulla. Mentiin ensin lähimetsässä ja sieltä sitten suunnattiin Viikkiin päin rallittelemaan yhdelle suoralle. Ponit oli ihan innoissaan ja oli kyllä kuskeillakin hauskaa. Käytiin vielä rannassakin ennenkuin mentiin takaisin tallille. Mixu oli ihan hikinen lenkin jälkeen. Pont oli kyllä tyytyväisen oloisia, kun sai pitkästä aikaa ihan kunnon lenkin ja rallitellakkin. Lenkin jälkeen otettiin vähän kuvia ja vietiin ponit ulos. Lähdinkin sitten saattamaan Christaa takaisin junalle ja menin tallille vielä takaisin tekemään iltatallia. 


Tiistaina menin tallille taas ajoissa ja kävin ajamassa itse molemmat orit ennen iltatallia. Kävin ensin Apsun kanssa lenkillä ja sitten Mixun. Menin molemmilla ihan rennosti. Hoitelin sitten vielä illan toisen tallilaisen kanssa. Keskiviikkona käytiin toisen tallilaisen kanssa ajamassa taas orti samaa aikaa, tallilainen Apsulla ja minä sitten Mixulla. Käytiin ensin ravailemassa rannassa ja sitten lähdettiin Viikkiin päin rallittelemaan. Lenkin jälkeen Mixu oli taas vähän hikinen, ei se ihan niin hiessä ollut, kuin maanantaina. Iltatallissa ei sitten kauaa mennyt, kun oritkin oli jo valmiiksi sisällä. 


Torstai meni Syressä ja siitä teinkin postauksen. Perjantain ja lauantain olin kotona Leon kanssa ja sunnuntai menikin sitten Leon kanssa petotestissä ja sen jälkeen menin iltatalliin, kun pyydettiin. Alunperin ei tosiaan ollut tarkoitus mennä sinne edes. Tallilla en mitään erityistä jaksanut tehdä. Tänään sitten takaisin kouluun, onneksi alkoi vasta 12. Koulusta menin suoraan tallille ja käytiin ajamassa orit parin muun tallilaisen kanssa, itse ajoin Mixun jälleen. Hoideltiin sitten iltatalli yhdessä. Tällä viikolla en pikkusten tallilla juurikaan ehdi oikein olla. Huomenna vielä iltatalliin, mutta sitten onkin tältä viikolta siellä heppailut hepailtu. Torstai menee Syressä ja pe-su olenkin sitten Horse Fair- messuilla!

Oletteko te tulossa messuille myös?

2 kommenttia: