keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Hevosystävää moikkaamassa ♥

Eilen oli kyllä aivan mahtava päivä. Puoli neljän aikaan lähdettiin pienellä porukalla kohti Tamperetta. Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni katsomaan raveja, eikä mitä tahansa raveja, vaan raveja missä Krossi juoksi. Perillä oltiin kuuden jälkeen ja mentiikin ihan ensimmäisenä moikkaamaan Krossia. Siis se on niin ihana fiilis, kun näkee jonkun tärkeän hevosen pitkästä aikaa. Krossin viime näkemästä oli mennyt jo neljä kuukautta ja oli kyllä niin ihana nähä sitä! ♥ Räpsin siinä sitten vähän kuvia siitä, enhän mä nyt reissulle ilman kameraa voinut lähteä. 

Krossin lähtö oli 20 aikaan ja se meni Krossin osalta sairaan hyvin! Koko porukka ja kuski oli kyllä todella tyytyväisiä hevoseen! Krossi oli viides ja tämä olikin paras juoksu, sen jälkeen kun se palasi ravihommiin. Oli kyllä niin ihana nähä Krossi niin tyytyväisen näkösenä. Siitä kyllä näkee, että se nauttii ravurina olemisesta. Sinne maailmaan se kuuluu. Se ei stressannu mistään ja hoiti homman kotiin. Hyvillä mielillä lähdettiin sitten takaisin Helsinkiin päin ja kotona olinkin vasta 23 jälkeen. Oli kyllä ehdottomasti yksi vuoden parhaimmista päivistä, mä niin tykkään kyllä tästä hepasta ♥


8 kommenttia:

 1. Krossi on kyllä tosi nätti hevonen! :o :D

  VastaaPoista
 2. Oi tuo olikin varmasti mahtava kokemus! Itsekin pääsin joskus pari vuotta sitten nykyisen liikutushevoseni mukana raveihin ja voi vitsit se oli mahtava kokemus :) Krossi on kyllä ihanan näköinen heppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se oli kyllä! Ja Krossi kiittää ♥

   Poista
 3. Kiva postaus ja ihania kuvia jälleen ♥

  VastaaPoista