tiistai 8. maaliskuuta 2016

Horse Fair 2016

Kolmen päivän messut on nyt ohi ja ei voi muuta sanoa, kuin että oli aivan mahtavaa! Perjantaina menin sinne Christan kanssa. Alkusäädön jälkeen päästiin ajoissa perille ja oltiinkin siellä heti 12, kun messut alkoivat. Pyörittiin välillä Jutan kanssa ja välillä Janeten ja tämän kaverin kanssa (joka oli oikeastaan myös Christan kaveri). Messut meni sairan nopeasti ja messujen loppu oli aivan huikea. Siis se fiilis mikä meillä Christan kanssa oli, niin parasta! ♥ Mentiin messujen jälkeen vielä Christan, Janeten ja sen niiden kaverin kanssa subiin syömään, koska ei vaan haluttu lähtee koteihin. Perjantai oli kyllä ehdottomasti yks parhaimmista päivistä mun elämässä ♥

 Onneks mul on Christa mun elämässä ♥

Lauantaina heti aamusta jälleen messuille, tällä kertaa tosin Jutan kanssa. Olin aamusta hetken yksin, kun Jutta tuli hieman myöhässä. Kuvailtiin ja kierreltiin, kunnes lähdettiin sitten subiin syömään, koska messukeskuksen ruoka on sairaan kallista...ja molemmilla oli bloggaajapassit, niin päästiin sisälle ja ulos milloin haluttiin. Sirppa sitten liittyi loppu päiväksi meidän seuraan Lauantaikin meni kyllä tajuttoman nopeasti! Ja jalat oli kyllä sairaan kipeät sen päivän jälkeen.


 Sunnuntaina menin jälleen Jutan kanssa messuille, Christa oli aamusta hetken meidän seurassa, kunnes meni muiden kavereiden seuraan. Jutan kanssa kierreltiin ja katseltiin esityksiä sekä kuvailtiin niitä. Jalkapallo- ottelun ajaksi Christa liittyi taas meidän seuraan ja nähtiinkin siellä tapahtunut onnettomuus. Sain sen melkein kokonaan videolle, mutta sitä en tosin viitsinyt julkaista videokoosteessa. Lähdettiin ottelun jälkeen melko pian Jutan kanssa subiin taas syömään ja messuille palattaessa loppu ilta menikin Jutan ja Christan kanssa, kunnes Jutta lähti kotia kohti. Oltiin Christan kanssa messuilla melkein loppuun, kävin saattamassa Christan junalle ja kävelin sitten sieltä omalle pysäkille, meni tosin vähän kiertäen, mutta eipä mulla mihinkään kiirekkään ollut. Tein messuista pienen koosteen, josta ei tullut yhtään sellainen, kuin piti. Osa videoklipeistä poistui ja alkuperäinen musiikki mykistettiin. No on tämä parempi kuin ei mitään! Linkki videoon

Kuinka moni teistä oli samoilla messuilla? Mitä tykkäsitte niistä? Itse tykkäsin kyllä kovasti, varsinkin messupäivien seuralaisista, aika meni kyllä sairaan nopeasti hyvässä seurassa. 

17 kommenttia:

 1. Tosi kiva kooste, ja hyviä kuvia oot saanut napsittua! Teillä oli varmaan tosi hauskaa:) Ite en päässy messuille, mutta toivottavasti pääsisin jonain vuonna. Yks vuos tosiaan olin, ja ihan sairaan hyvät messut oli!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tää oli nyt kolmas vuos näillä messuilla ja olen kyllä aina tykännyt! Nää messut on nimittäin sopivan isot ja lähelläkin. Porukkaa on nimittäin ihan sopivasti, ettei koko aikaa ole hirveätä tungosta :)

   Poista
 2. Hyi tuo kaatuminen kuulosti niin kamalalta, kun se nousi heti uutisiin.. Voin vain kuvitella, miten kamalaa se oli nähdä! Olipas kiva video! Upean näköisiä hevosia siellä! Täytyykin katsoa, jos itsekin pääsisin tsekkaamaan nuo messut jonain vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollut mitään kivaa katsottavaa :/ Ja kiitos Suvi! Kannttaa kyllä käydä katsomassa millainen meininki tuolla on! :)

   Poista
 3. aika outoa, että arpaonni suosi Christaa.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ku tämmösessä tapahtumassa Katja huijaisi! Voitti toisessakin blogissa, blogin kirjoittajan kaveri... ja tunnen hänetkin ja hän ei huijannut...

   Poista
  2. Ei mul oo tarvetta huijata arvonnoissa, Christa sai muutenki multa toisen lipuista mitä en edes arponut. Arvontakone arpoi Christalle myös toisen lipuista, ihan rehellisesti se sai sen lipun :)

   Poista
 4. Ei sulla oo mitään kuviabtai videoita esteluokisa Cathella-nimisestä hevosesta? :)

  VastaaPoista
 5. heh, ketäs tuolla videossa näkyykää :d Ihania kuvia sait otettuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut ihanat fanit siel ♥ ja kiitos :3

   Poista
 6. Mä tykkäsin tosi paljon :) Olin siellä Jau Jaun 2 issikan kanssa! Ja toi kuva missä on valkonen ja harmaa hevonen, nii mä olin sen harmaan kanssa siinä maastakäsittely kilpailussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vähän kiva! Multa jäi se kisa välistä, tultiin kaverien kanssa paikalla vasta tuolloin kun tuo kuvakin tuli otettua :)

   Poista
 7. En ole milloinkaan törmännyt tuohon, että kuvat muuttuvat mustavalkoisiksi katsoessa tai ainakaan en ole huomannut aikaisemmin missään blogissa. Kiva lisä!

  VastaaPoista