perjantai 18. maaliskuuta 2016

Niin hieno poni ♥

Kysymyspostaukseen voitte käydä laittamassa vielä kysymyksiä! Postaukseen pääsette tästä. 

Pitkästä aikaa kuulumisia, niitä ei olekkaan vähään aikaan tullut! Syreltä mulla ei ole taaskaan uusia kuvia, mutta eilisen tunnin menin jälleen Lissulla! Vitsi mä niin tykkään mennä koulutunteja sillä ponilla ♥ Laitoin Lissun tunnille ja mentiin sitten maneesiin. En tunnista nyt niin tarkkaan kerro, kun ei ole mitään matskua. Pitäisi joku saada videoimaan, kun maneesikuvat ei oikein onnistu. 

Käveltiin alkukäynnit ja aloiteltiin sitten ravailemaan. Tein Lissun kanssa loivia avoja, lisäyksiä ja välillä pääty-ympyröitä. Hetken ravailuiden jälkeen tultiin hetki kolmea ravipuomia. Niissä Lissu oli ihan kiva. Ei niitä puomeja kauaa menty. Otettiin sitten laukat pääty-ympyröillä. Ekoissa laukan nostoissa Lissu veti vähän pukkeja, siis se poni ei ole kyllä ikinä ennen pukitellut. Laukoissa Lissu oli kyllä sairaan kiva! Virtaa ponilla riitti kyllä. Laukkojen jälkeen jatkettiin avoilla ja siirtymillä. 

Avoissa Lissu oli kiva, siirtymisissä Lissu oli vähän turhan hätiköivä. Avoja tehtiin uralla ja lopussa myös pituushalkaisijalla. Laukkailtiin vielä vähän pääty-ympyröillä ja alettiin sitten ravailemaan lopuksi kolmikaarista. Ihan lopuksi ravailtiin eteen- alas ja Lissu oli vaan niin ihana! Poni oli ihan hikinen tunnin jälkeen. Hoidin Lissun vielä tunnin jälkeen pois. Lissu oli kyllä niin super ihana koko tunnin ajan, mä niin tykkään siitä ponista ♥


Sitten vähän muita kuulumisia. Viime viikon sunnuntaina olin pitkästä aikaa yksin pikkusten tallilla tekemässä iltatallia. Kävin silloin ajamssa Midilla n. 30min pikkulenkin. Vitsi poni niin innoissaan! Toi mummelli tykkää kyllä aivan sairaasti ajamisesta ♥ Otin Midistä kuviakin ennen lenkille lähtöä, mutta laitan loput kuvat toiseen postaukseen. Lenkin jälkeen hoidin sitten iltatallin. 


Maanantaina mulla oli etäpäivä ja editoinkin yhden videon, joka pitäisi saada ladattua vain tubeen ja sitten tänne. Menin silloin myös iltatalliin. Ei siellä toisen tallilaisen kanssa oikeastaan mitään erikoista tehty, kaikki perus asiat vain. Tiistaina mulla oli koulussa lyhyt päivä ja sen jälkeen lähdinkin sitten Haminaan! Leosta tuli nimittäin iskä viime viikon perjantaina ja käytiin sitten katsomassa Leon ja Puman pentuja. 


Oreille kuuluu myös hyvää! Viikonloppuna oon menossa iltatalleihin ja ois tarkoitus käydä niillä vähän ajelemassa. Nämä kuvat on jo pari viikkoa vanhoja, mutta en ole missään vaiheessa saanut näitä julkaistua. Osa näistä kuvita on kyllä sairaan kivoja! Mulla on tullut nyt vähän ongelmia mun objektiivin kanssa...se ei oikein suostu tarkentamaan. Se vaan tarkentaa ja tarkentaa eikä kuvien otto oikein onnistu...En oikein tiedä mikä siinä on. Pitää alkaa ottamaan käsitarkennuksella, jos se ei ala toimimaan kunnolla. Uusi objektiivikin pitää vissiin ostaa...Ei siinä mitään, mun piti vain ostaa uusi puhelin, mutta ensin kyllä toi kamera kuntoon. Harvemmin se enää normaalisti suostuu tarkentaa, välillä ei mitään ongelmaa sitten sen kanssa. Jos jollain ollut kameran objektiivin kanssa tarkennus ongelmia nii vinkkejä voi heittää, millä saisin sen toimimaan kunnolla...

5 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia, tätä sun blogia on aina niin kiva seurailla!! :)♥

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia ja tosi kiva blogi! ❤ liityn lukijaksi kuhan pääsen koneelle:)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia ja tosi kiva blogi! ❤ liityn lukijaksi kuhan pääsen koneelle:)

    VastaaPoista