perjantai 25. maaliskuuta 2016

Syreltä uusia kuvia

Syreläiset hoi jotka luette tätä nytten, jos jotain kiinnostaa Kimin kuvat, niin siinä tapauksessa kannattaa mennä katsomaan tämä postaus! Papparainen vauhtia täynnä edelleen :3

Eilen mulla olikin sitten tunti ja olin Syressä jo ennen kahta. 
Nyt olikin sitten reilusti aikaa tehdä kaikkea. Kuvailin hevosia aika pitkään, eniten tuli kuvailtua Pilleä, Runo, Lissua sekä Helmiä. Kuvailuiden jälkeen istuskelin hetken satulahuoneessa, kunnes aloin sitten pesemään Runon suitsia ja satulaa. Sen jälkeen kävin taas vähän kuvailemassa, en mä siellä nyt niin kauaa kuvaillut, kun hevosia alettiin ottamaan sisälle. Menin itsekkin sitten syömään ja sitten hoitamaan Runoa. 

 Nyt vasta sain kuvia tästä Syren uudesta hevosesta! Eli Ilon Pilleri "Pille" ja se on suokkitamma.

Runon hoidon jälkeen menin auttamaan Dexun hoidossa ja autoin ratsastajan vielä selkään. Mulla oli taas hetki aikaa istuskella ja lähdettiin sitten kaverin kanssa latoon hoitamaan meidän tuntihevosia. Menin tunnin jälleen Lissulla. Poni oli vähän mutainen kaulasta, mutta se onneksi lähti helposti harjaamalla pois. Juoruiltiin ennen tuntia kaverin kanssa vanhoista ajoista, istuttiin vaan ladon ovilla ja lämmiteltiin kuolaimia. Oltais voitu jäädä vaan siihen juoruilee, meinattiin myöhästyä tunnilta, kun maneesin ovat aukesivatkin vähän aikaisemmin, kuin yleensä. Kyllä me tunnille hyvin kerettiin. 


Tunti meni Lissun kanssa taas tosi kivasti. Ei tehty tällä kertaa mitään ihmeellistä, vastataivutuksia, paljon siirtymisiä sekä mentiin kolmikaarista. Meitä oli tunnilla kuusi ratsukkoa, ei oo pitkään aikaan ollut niin monta. Välillä oli vähän tungosta, onneksi mun ei hirveäsit paikkaa tarvinnut vaihtaa. Lissu oli koko tunnin tosi rento, laukkojen jälkeen taas vähän jäi vauhti päälle, ei kumminkaan nyt ihan samalla tavalla, kuin viime viikolla. Lissu meni taas vaan yhden tunnin, niin hoidin sen vielä pois ja ennen lähtöä menin vielä rapsuttelemaan Runoa. 


Pikkusten kuulumisia tulossa omaan postaukseen, kunhan vain saan kuvia muokkailtua, eiköhän sietlä tule postausta viikonlopun aikana! Mun pääsiäisloma menee tallilla ja Haminaankin olisi tarkoitus mennä katsomaan Leon pentuja, joilla on ikää nyt tänään tasan kaksi viikkoa. 
Mitä suunnitelmia teillä on nyt lomalle?


2 kommenttia:

  1. Nää kuvat on kyllä ihania! Mun "loma" taitaa mennä lähinnä tallilla :D

    VastaaPoista