perjantai 11. maaliskuuta 2016

Voi mitä tammoja ♥

Ihan ensimmäisenä, blogi sai jälleen uuden ulkoasun! Tänään olenkin tehnyt melkein kuusi tuntia ulkoasuja. Ensin tein Christan blogille kokonaan uuden ulkoasun. Sen tekemiseen ja koodailuun menikin reippaat neljä tuntia. Lopputuloksen voittekin käydä katsomassa täältä. Sen jälkeen teinkin sitten omaan blogiin ulkoasun ja tykkään kyllä tästä enemmän, kuin edellisestä. 


Sitten pitkästä aikaa Syreltä postausta! Kuvia mulla ei sieltä hirveästi ole, mutta ei anneta sen häiritä. Pikkusista tulee sitten myöhemmin postausta. Viime viikon tunnista en ole vielä kertonut mitään. Menin silloin pitkästä aikaa Helmillä! Viime tunnin olinkin mennyt sillä Syyskuussa. Syreen on muuten tullut myös uusi hevonen! Kuvia mulla ei siitä ole, mutta kyseessä on tamma ja rodultaan se onkin suokki. Tosi kivan näköinen eikä ole edes pahan kokoinen! 

Mutta mennään nyt siihen tuntiin. Luonnollisesti mun erittäin hyvän muistin kanssa en kunnolla muista mitä me tehtiin, pahoittaluni siitä. Tunnin pääaiheena oli kumminkin väistöt ja niissä Helmi oli tosi kiva, kunhan itse muistin keskittyä tarpeeksi, että ne onnistui. Laukat otettiin kahdella pääty-ympyröillä. Laukoissa Helmillä on välillä vähän tapana kuumua ja kaahoitella vaan, mutta nyt laukat meni yllättävn kivasti sen kanssa! Ei taidettu kertaakaan saada huomautusta liian reippaasta laukasta. 


Otettiin parit nostot pysähdyksestä ja ne onnistui yllättävän hyvin. Ei olla nimittäin niitä vissiin aikaisemmin tehty. Tehtiin tunnilla myös vähän lisäyksiä ravissa ja niissä Helmi oli kyllä super hyvä! Lisäsi sitä ravia tosi kivasti. Ei Helmi kyllä koko tuntia ollut hyvä, välillä heilutteli tosi paljon päätä ja puri vähän kuolainta. Oli se kyllä suurimman osan tunnista todella kiva. Tunnin jälkeen hoidin vielä Helmin pois ja kävin katsomassa hetken miten se Syren uusi hevonen menee tunnilla. 

Tällä viikolla tallilla olikin todella iloinen yllätys. Meitä oli tunnilla vain kolme ja kaikki oli kyllä tyytyväisiä omiin ratsuihin! Itse sain pitkästä aikaa Lissun! Se on tosiaan ollut pitkään saikulla ja viimeksi olinkin mennyt sillä marraskuussa. Oli kyllä niin ihanaa mennä sillä tammalla pitkästä aikaa! Laitoin Lissun kaikessa rauhassa tunnille ja suunnattiin sitten maneesiin. Ja voikun Lissu tuntui niin kapealta! Lissu oli koko tunnin kyllä niin kiva ratsastaa! Ei oo kyllä vähään aikaan mennyt tunti noin kivasti. 


Aluksi ravailtiin isolla keskiympyrällä ja ajattelin, että menee taas ikuisuus tottua Lissun askeliin, mutta ei oikeastaan edes tarvinnut, sen askeleet ei ollu yhtään niin pahat mitä muistin niiden olevan. Tehtiin siinä ympyrällä asetuksia ensin sisällepäin ja sitten ulospäin. Niissä Lissu oli tosi kiva, ulospäin asettaessa aluksi liike vähän jäi, mutta sekin alkoi parantumaan loppu kohti! 

Oltiin melkein koko tunti siinä keskiympyrällä, välillä ravailtiin uralla ja tehtiin pääty-ympyröitä. Laukat otettiin siinä keskiympyrällä. Laukoissa Lissu oli sairaan kiva! Tuntikin meni kyllä sairaan nopeasti ja olisin voinut vielä jatkaa Lissun kanssa. Hoidin tunnin jälkeen Lissun pois ja käytiin ottamassa Runon kanssa vähän kuvia. Nämä kuvat onkin ainoat uuden kuvat Syreltä. 


Toivottavasti ei nytten haitannut, ettei uusia kuvia juurikaan ollut. Kertokaa mielipiteitä uudesta ulkoasusta! Edelliseen postaukseen tuli ihanan paljon kommentteja, kiitos kaikille ♥ Muuten, ajatelin pitää pitkästä aikaa kysymyspostauksen, miltä kuulostaisi?

12 kommenttia:

 1. Tää ulkoasu on kyllä hieno, eikä toi kysymyspostaus ole yhtään huono idea. :)

  VastaaPoista
 2. tosi upee tää uus ulkoasu, tykkäään! Kiva postaus myöskin jälleen & ihania kuvia ♥♥

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ulkoasu ja kysymyspostaus on tosi kiva idea:)

  VastaaPoista
 4. Ihan superhieno ulkoasu!♥

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä hieno ulkoasu! :) Kysymyspostaus voisi olla todella kiva, joten tee vain sellainen :)

  VastaaPoista