keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Jääkarhu kuoriutuu

Viime viikon kuulumisia tällä kertaa. Maanantaina oli vielä vapaata koulusta ja se päivä menikin Haminassa Leon ja Puman pentuja katsoen. Voikun ne oli jo kasvanut parissa viikossa! Pennuista kuvia näkyvillä mun omassa instagramissa @katja.hautamaki sekä Leon instagramissa @eigenleolowe, jos jotain sattumoisin kiinnostaa suloiset pentukuvat.


Tiistaina oli tosi kiva ilma ja lämminkin vielä! Orit oltiin jo liikutettu aikasemmin, joten niitä ei tarvinnut liikuttaa. Yksi tallilainen harjoitteli Midillä valjastusta ja käytiin ajamassa ponilla pikkulenkki. Tallilainen ajoi ja mä kävelin vieressä. Hoideltiin sitten iltatalli vielä. Torstai meni Syressä ja siitä onkin jo viime postauksessa kerrottu.

Perjantaina menin suoraan koulusta tallille ja mulla olisi ollut hyvää aikaa mennä kuvailee poneja, mutta teinkin sitten tallilla yhden koulutehtävän. Pidettiin sitten oreilla pari tuntia ja itse talutin siellä Mixua. Onneksi oli taas tosi kiva ilma! Hoideltiin sitten iltatalli ja Midinkin pääsi harjattavaksi, siitä ponista lähtee kyllä niin paljon karvaa...Se on kunnon jääkarhu.
 
Lauantaina olin pitkästä aikaa yksin tallilla mikä oli tosi kivaa, välillä on ihan kiva olla omassa rauhassa sielläkin. Ilma oli taas kerran tosi kiva, aurinko paistoi ja oli melko lämmin, vähä kyllä oli ärsyttävä tuuli. Kävin vähän kuvailemassa oreja ja sitten hain Midin tarhasta, kun orit oltiin jo liikutettu aikaisemmin. Harjasin Midin kunnolla, karvaa taas vaan lähti ja lähti. Kuvailin Midiä ja sitten valjastin sen. Kävin sitten ajamassa Midin. Lenkin jälkeen Midi jäi sisälle ja hain vielä orit sisälle ja hoidin iltatallin.


2 kommenttia:

  1. Voi mitä karvapalloja. Musta tuntuu että shetukoilta lähtee kokoonsa nähden ihan hulluna karvaa jos vertaa vaikka johonkin puoliveriseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo shettikset on kyl sellasii karvapalloja :') Syreltäkään keltään isommalta ponilta ei lähe noi paljoo karvoja, mitä noilta pikkusilta.

      Poista