sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ulkokausi avattu!

Torstaina oli kyllä sairaan kiva tallipäivä! Sain tunnille taas Lissun, se olikin toinen mun toiveista. Olennyt kuukauden mennyt Lissulla mikä ei kyllä tavallaan haittaa, tykkään siitä ponista ihan sikana, mutta alkaa olla ikävä jo Runon selkään myös, siitä on jo melkein kaksi kuukautta, kun sillä oon viimeksi mennyt...:') Mutta menin melkein heti tallille päästyä hoitamaan Lissun ja se poni oli aivan järkyttävän näköinen... Onneksi niillä on sentään loimet, niin se ei ollut kokonaan mudan peitossa. 

Tunti mentiin pitkästä aikaa kentällä! Kuvia on jonkun verran, mutta mun objektiivissa on tarkennuksen kanssa jotain vikaa, niin monissa kuvissa tarkennukset oli metikössä...Onneksi oli sentään joitain kivoja kuvia! Meitä oli tunnilla yhteensä vain kolme, joten tilaa oli todella hyvin! Lissu oli ihan innoissaan kentällä menosta. Ei tarvinnut hirveästi eteenpäin käskeä, kun poni oli niin menossa. Ravissa sitä piti jopa vähän pidätellä ja hidastaa vauhtia, ettei se vain juossut omia menojaan. Tehtiin alkuverkka vähän itsenäiseen tyyliin, menin Lissulla ympyröitä, vastataivutuksia ja avojakin vähän. 

Verkkailun jälkeen tehtiin kaikki vähän avoja ja tultiin sitten keskiympyrälle ja keskityttiin ulkoapuihin. Toiseen suuntaan Lissu vähänpuski lapa edellä. Otettiin siinä ympyrällä laukatkin ja Lissu innostui niissäkin vähäsen, varsinkin nostoissa. Ei tarvinnut, kuin vähän ajatella laukkaa niin poni oli jo menossa. Laukat menin Lissulla taas kevyessä istunnassa. 

 Tarkennus ei nyt Lissussa ole, tää ois niin kiva kuva, jos ois tarkka...
 Niin sulonen poni :')♥

Laukkojen jälkeen ravailtiin hetki ja sitten käveltiin pieni hetki. Sen jälkeen tehtiin vielä yksi laukkatehtävä yksitellen. Nostettiin laukka pitkällä sivulla ja lyhyen sivun keskelle tehtiin voltti laukassa tötterön ympärille. Tämä tehtävä oli oikeeseen suuntaan hankalempi ja siitä me aloitettinkin. Voltit venyi vähän liian isoksi, koska ulkoavut ei ihan kohillaan olleet. Vasempaan suuntaan se voltti onnistuikin paljon paremmin ja ulkoavut oli paremmin mukana. Ravailtiin vielä hetki ja tehtiin vähän siirtymisiä. Lopuksi ravailtiin vähän eteen-alas ja Lissu oli kyllä niin hieno poni ♥ 


Oli kyllä niin ihanaa päästä maneesin sijaan kentälle, varsinkin kun ollaan jo monta kuukautta pyöritty maneesissa. Tunnin jälkeen Lissu oli taas ihan hikinen, hoidin sen pois ja laitoin loimen päälle. Ensi viikolla Syressä ois estekisat, mitä ehkä menen kuvailemaan. Oon vielä vähän kahden vaiheilla, menenkö vai en. Joutuisin pyöräilemään tosin sinne, okei ei siinä mitään ongelmaa ois, lähinnä mietityttää miten kuvat tulisi onnistumaan, kun objektiivi ei ihan yhteistyöhaluinen ole. No täytyy katosa menenkö vai en. 


10 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus jälleen! :)♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus & aivan ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja kuvia ja kuva postaus!:)

  VastaaPoista
 4. Hienosti näyttää menevän! Ja kiva kun oli myös kuvia tunnilta :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Mäkin tykkään, kun oli uusia kuvia :) Kivan näköistä teidän meno tällee kuvien perusteella!

  VastaaPoista