torstai 30. kesäkuuta 2016

Este-Jussi 2016

Sunnuntaina suuntasinkin tuttuun tapaan Dumiin kuvaamaan este-Jussia. Ekan kerran kyseisissä kisoissa olin 2013 ja siitä lähtien olenkin ollut siellä joka vuosi. Siitä on tullut mun kisaperinne kyllä. 2013 Este-Jussi postaus on ollut monta vuotta luetuimpia postauksia ja sen postauksen kuvat ovat kyllä aika hirveää katsottavaa. Kuvat kyllä kehittyneet aikalailla. 

Tänävuonna menin katsomaan ja kuvailemaan kisoja Empun kanssa, tosi kivaa vaihtelua kun yleensä olen kuvailemassa yksin kaikkia kisoja. Mentiin sinne heti aamusta, kävästiin yhdessä vaiheessa meillä ja kaupassa ja takaisin kuvailemaan. Emppu lähti vähän ennen mua kotiin, kuusi tuntia siellä kumminkin tuli oltua. Ja onnistuin tottakai palamaan jaloista ja olkapäistä..oli kyllä kipet pari seuraavaa päivää. 


Näiden kuvien julkaisu hieman pitkittyi. Näistä tultiin niin paljon kyselemään instagramissa sekä sähköpostissa, etten aikaisemmin ehtinyt niitä tänne laitella. Tallillakin on mennyt paljon aikaa alkuviikosta. Ja lisää kisoja tiedossa loppuviikosta, mikäli ei vain sada. 

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, mutta kiinnostuin tuosta ominaisuudesta että kuvat vaihtuu värillisestä seepiaan tms. Miten tuo on teknisesti toteutettu? Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellanen koodi! :) Googlaamalla löytyy miten se tehään :)

   Poista
 2. Hei vähänkö hienoja kuvia! Tulikin mieleen, etten ole vielä itse päässyt ollenkaan kuvaamaan kisoja.. :o No, ehkä mäkin sitten joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Noni ny vaa ettimää sopivat kisat mitä voisit mennä kuvaamaan :D

   Poista