sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesäloman ensimmäinen viikko

Kesäloma on alkanut ihan mukavasti. Mitä nyt ilmat ovat olleet todella huonoja. Helsingissä on satanut, ukkostanu, tuullut ja kylmäkin on ollut joka päivä. Mihin ne helteet jäi? Päättäripäivänä oli vielä hyvä ilma, mutta sitten alkoi nämä huonot ilmat...Pikkusista on kertynyt taas kasa uusia kuvia, Melkein kaikki kuvat otettu ennen kesälomaa, näissä kuvissa niin ihanan kesäinen ilma...Aurinko ja lämpö, missä olette? 


En ole mitään ihmeellistä saanut loman aikana aikaiseksi. Viime viikon lauantaina olin aamutallissa, käytiin syöttelemässä Midiä ja vähän kuvailemassa toisen tallilaisen kanssa. Sunnuntaina menin Empun mukaan Kimille! Oli kyllä sairaan kiva nähä sitä pitkästä aikaa. Siellä tuli kuvailtua paljon, mm. Empun ylppärikuvat! Niitä kuvia tulossa myöhemmin blogiin. No alkuviikko meni lähinnä kotona, katoin Mcleodin kaudet loppuun, muokkailin kuvia ja käväsin mökillä, kun en tallillakaan ollut. Aloitin katsomaan uudelleen pakoa ja ekan kauden katsoinkin kolmessa päivässä...hupsis. 

 Ennen lomaa Christakin tuli pitkästä aikaa mun kanssa tallille. Se oli vähän sellanen extemporee juttu, ei oltu mitenkään etukäteen siitä sovittu, oli kyllä sairaan kivaa taas ♥

Tallilla oon lähinnä sitten käynyt ajamassa Midillä ja Apsulla. Kuvailuiden yhteydessä itikat on syöneet mun jalat, sellaiset 18 itikanpuremaa kuvauksien aikana sekä molempiin pikkuvarpaisiin kunnon rakkulat balleriinoista, tykkään kyllä.  Mixun kanssa käytiin eilen Loimaalla pikku reissulla parin muun tallilaisen kanssa, sieltä kuvia tulee myöhemmin. Kohta lähden taas tallille pitämään parit talutukset ja hoitamaan iltatallia. Tallin jälkeen voinkin sitten jatkaa iltaa pakoa katsoen, oon taas siihen niin koukussa, hyvä että saan mitään muuta aikaseksi, kun käytän kaiken aikani niiden katsomiseen. 


Ensiviikolla oon pikkusilla illoissa, siellä on nimittäin leiri aamusta ja sitten olisi tarkoitus mennä kuvaamaan pitkästä aikaa vähän kisoja! Dumissa on nimittäin koulukisat, jos ei sada niin melko varmasti menen sinne kuvailemaan. Olenkin jo vähän odotellut milloin pääsen kuvailemaan kisoja. 


Miten teidän kesä on alkanut? Onko teillä muuten jotain postaustoiveita, mitä haluaisitte kesän aikana nähdä?

4 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia! Kuulosti kyllä mukavalle noi teidän touhut. Täälläkin on ollut aika huonot säät (n. 1h Helsingistä), mutta huhujen mukaan keskiviikkona rikotaan taas +20 ;)

    VastaaPoista