perjantai 22. heinäkuuta 2016

Loma lopuillaan

Siis niin uskomatonta, että kesälomaa jäljellä enää kolme viikkoa. Ihan hullua, miten tää loma on mennyt näin nopeasti...Syressä mulla alkaa syyskausi kahden viikon päästä ja sitä on odotettu. Kamala myöntää, mutta en koko kesänä oo Syressä käynyt, mikä on harmi...Koko kesänä en oo ratsastamaankaan päässyt. Maanantaina onneksi sekin asia korjaantuu! Pikkusten omistaja vie meidän talliporukan ratsastamaan vuonistallille. En oo ikinä ratsastanu vuoniksilla, oon aina kyllä halunnut mennä niillä, joten maanantaita odotellaankin innolla! 


Pikkusille kuuluu oikein hyvää! Kuvia niistä taas löytyy ja osa näistä kuvista on on otettu jo juhannuksena ja osa vielä aikaisemmin, mutta julkiseski saan vasta nytten...Hups. Mutta tykkään kyllä kovasti näistä kuvista, varsinkin alempana olevista Midi-kuvista! Niitä muokkailinkin vähän enemmän, mitä yleensä. Keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa toisen tallilaisen kanssa kuvailemassa ponien kanssa. Otettiin ekaa kertaa niihin kuvaiksiin Mixu sekä Midi. Ja niistä kuvista tuli kyllä kivoja! En vielä ole kaikkia kuvia ehtinyt läpi käydä, kun niitä on niin paljon. Otettiin vielä Apsunkin kanssa laitumella vähän kuvia, kun ei sitä samoihin kuvauksiin voinut oikein ottaa. Niitä kuvia kumminkin vasta myöhemmin, kunhan ehdin niitä paremmin läpi käydä. 


Loppulomalle mulla ei mitään erityisiä suunnitelmia ole. Suurinosa ajasta menee varmasti pikkusilla ja sitten kavereitten kanssa. Mitä suunnitelmia teillä on vielä lomalle?

4 kommenttia:

 1. Kuinka masentavaa, että lomaa on jäljellä enää noin vähän.. Mutta onneksi itselläni on ainakin vielä 17 virallista lomapäivää, joiden aikana ehdin kyllä vielä tehdä yhtä sun toista, toivottavasti!

  Pakko muuten sanoa, että vähänkö mahtavaa, että pääsette tuonne vuonistallille! Toivottavasti teet sieltäkin postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks joo täs vielä ehtii tehdä vaikka mitä! Ja itse myös oon ihan innoissani tosta ratsastuksesta. Ja katsotaan saanko tehtyä postausta sieltä! :)

   Poista
 2. aivan ihania kuvia taas kerran ♥

  VastaaPoista