keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Sopivasti onnellinen

Viime lauantaina sain pitkästä aikaa Christan mukaan pikkusille. Christan lisäksi Jane tuli mukaan kamran taakse ja olikin ensimmäistä kertaa pikkusilla. Menin tyttöjä stadiin vastaan, kierreltiin hetki foorumissa ja lähdettiin sitten tallille päin. Mentiin ensin moikkaamaan Midiä ja sieltä sietten haettiin orit sisälle. Christa otti tuttuun tapaan Mixun ja mä sitten Apon ja Jane tuli sitten mun kyytiin. Laitettiin ponit kuntoon ja lähdettiin heti rantaan päin. 

Rannassa otettiin vähän kuvia mistä tuli kyllä sairaan kivoja! Kaikki postauksen kuvat on tosiaan Janen ottamia! Rannasta mentiin vielä Viikkiin päin. Mentiin joku tunnin lenkki ja oli kyllä sairaan kivaa! Tallilla Christa meni pesemään ensin Mixun, koska se oli niin hikinen ja otettiin tallin pihassa sitten vielä vähän kuvia. Hoidettiin sitte iltatalli ja mentiin vielä syömään. 


Eilen mun piti mennä yksin pikkusille ja olinkin jo matkalla sinne. Christa sitten laitto viestii ja kyseli oonko siellä yksin. No siinä sitten kävikin niin, että jatkoin matkaani steissille odottelemaan Christaa ja se tuli mun mukaan taas ajamaan oreilla. Mentiin taas alussa niin, että Christa ajoi Mixun ja mä Apon, mutta lopussa vaihettiin poneja loppumatkaksi. Ja taas oli kyllä sairaan hauskaa, ponitkin tykkäs. Mixu oli niin innoissaan :') Hoidettiin sitten iltatalli ja saatoin Christan vielä steissille. 

 Mixun pesun aikana Jane otti musta ja Apsusta vähän kuvia. Apsu pääsi pesulle kuvailuiden jälkeen. 
"Sama mulle vaik satais, taivas ois pilvinen, tää on kaunis päivä. Mä oon sopivasti onnellinen. Me puhutaan tai ollaan hiljaa, meil on helppo olla kahdestaa. Meil on tää juttu joka kestää ja nuoret sydämet jotka tykyttää"

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, sulla on myös tosi kivan oloinen blogi! Tosi laadukasta tekstiä ja hienoja kuvia:)

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. ihanan pirtee postaus ja tosi kivoja kuvia ♥

  VastaaPoista
 3. En vaa kestä ton yhen apsun ilmettä tos vikas kuvas xdd mut ihan kivoi kuvii kyl tuli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vika kuva on kyl nii paras :') Ja kiitos vaa kuvaajalle ♥

   Poista