maanantai 26. syyskuuta 2016

Tätä fiilistä ei vaan pysty kuvailemaan

Viime viikolla sain viestipyynnön mun heppainstagramiin. Eräs tyttö Virosta laittoi mulle viestiä ja kertoi, että tunsi Runon tämän olessaan varsa. Siis menin ihan sekasin ja enkä vaan löytänyt sanoja. Se kyseli multa miten Runolla nykyään menee ja lähetti mulle niin suloisia kuvia ponista, kun se oli varsa! Harmi ettei instagramin directeistä oikein saa kuvia tallentettua mitenkään fiksusti. Tämä oli jo toinen kerta, kun joku tulee multa kysymään mitä Runolle kuuluu ja laittaa mulle kuvia Runon elämästä Virossa. Siis se on vaan niin mageeta. Ei voi muuta sano! Halusin nyt tulla vain jakamaan nämä Runon varsakuvat teille  ♥

ps. Tein Syren hevosille oman instagram-tilin, se löytyy nimellä @stallsyrenbacka, lisäksi mun heppakuviot on vähän muuttunut, siitä lisää myöhemmin!

6 kommenttia:

 1. Eikä miten suloisia kuvia. :) Tuo on kyllä jo todella hyvää tuuria, koska harvoin saa tietää paljoakaan hevosen elämästä sen ollessa tullut ulkomailta, saati saada sieltä vielä kuviakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja molemmat vielä itse löytäneet mun luokse, noi kuvat on kyllä niin ihania ♥

   Poista
 2. Ei vitsi, toi ois mun unelma,et saisin islannin tuontitammasta varsakuvia! Sulla on käynyt hyvä tuuri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oli noita kyl sairaan ihana saada ♥

   Poista
 3. Hei pakko kysyä, millä ohjeilla olet laittanut nuo instagram-kuvajutut tuonne sivupalkkiin? Itse olen yrittänyt samaa, mutta en ole löytänyt hyviä ohjeita ja itsehän en osaa koodia tehdä :D Ja vitsit, miten mahtava juttu tää onkaan! Olisi kyllä hauska saada liikutushevosestanikin varsakuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä: https://snapwidget.com ! :)

   Poista