sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Torstain tallipäivä

Torstaina Emppu teki paluun Syreen ja meninkin sen kyydillä tallille. Oltiin tallilla neljän aikoihin mentiikin aika pian latoon. Harjasin Runon ja Emppu sitten Helmin. Hoidin Runon ja multa sitten kysyttiin onko mulla kamera mukana, että voinko ottaa Pillestä ja sen omistajasta kuvia, kun tämä hyppäsi sillä. Otin heistä sitten kuvia ja kuvailuiden jälkeen menin latoon auttamaan ponine laitossa tunnille, autoin ratsastajan selkään ja lähdettiin Empun kanssa hakemaan mulle Keijoa sisälle ja harjasin sen siinä samalla valmiiksi. 


Tunnilta mulla ei ole mitään kuvia, joten en tunnista niin tarkasti nyt ala kertomaan. Meidän tunnille on tullut parit uudet ratsastajat, niin meitä on vissiin nyt vakkaristi siinä kuusi, kun alkukauden on ollut vain kolme. Tehtiin aika perus juttuja eikä mitään hirveän monimutkaista, juuri sen takia että mun ryhmään tullut uusia ratsastajia, joista kaksi tehnyt paluun Syreen monen vuoden jälkeen ja toinen heistä ei vissiin hirveästi ole ratsastellut muuallakaan. 

Menin tunnin Keijolla ja en vain jotenkin saanut sitä liikkumaan eteenpäin. Koko ajan sain olla pyytämässä sitä, että eteenpäin. Alkutunnista mikään ein vain oikein onnistunut. Tehtiin siirtymisiä, pujoteltiin ja laukkailtiin ympyrällä. Laukat meni vasempaan suuntaan kyllä hyvin, paljon paremmin kuin oikeeseen suuntaan. Laukkojen jälkeen Keijo alkoi liikkumaankin paremmin, mutta silti sai olla muistuttamassa, että eteenpäin vaan. Pujotteluissa Keijo oli kyllä myös kiva. Loppuraveissa annettiin hevosten venyttää kaulaa ja loppuraveissakin Keijo oli tosi kiva ratsastaa. Ei siltikään kyllä hirveän hyvää fiilistä tunnista jäänyt, vaikka onnistumisiakin tuli jonkinverran. Tunnin jälkeen en mitään ihmeellistä tehnyt, yritin vähän kuvailla tarhassa olevia hevosia, mutta ei siitä oikein mitään tullut.


6 kommenttia:

 1. oi miten ihania kuvia jälleen, teidän meno näyttää tosi kivalle! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja itehän en noissa kuvissa ratsasta, Pillen omistaja :')

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! Millä kameralla kuvaat? :)

  http://tallintarinoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista