maanantai 3. lokakuuta 2016

Onnistunut ja epäonnistunut tunti

Tuntipostausta Syreltä jälleen, kahdelta kerralta on postaukset jäänyt kirjoittamatta, joten ne tulee nyt samaan postaukseen. Pari viikkoa sitten olin tallilla taas ajoissa ja kuvailinkin sitten rataharjoituksia, mistä teinkin oman kuvapostauksen. Tunnin menin Runolla ja se oli ollut jo rataharjoituksissa, joten sitä ei erityisemmin tarvinnut harjailla. 


Tunnilla mentiin aluksi puomeja ja sitten niitä nostettiin toiselta puolelta pikku esteiksi. Mentiin sellaista kivaa rataa ja Runo oli kyllä koko tunnin niin kiva! Vikalla radalla en oikein yhteen hyppyyn päässyt mukaan, mutta muuten se ratakin meni tosi kivasti! Oli kyllä niin hyvä fiilis sen tunnin jälkeen. Poni on vaan paras ♥ Hoidin Runon vielä pois ja ponit oli vielä yöt ulkona, niin otettiin tarhassa parit kuvat ponin kanssa.

Carinalle kiitos näistä Runo kuvista! ♥

Viime viikolla Syressä oltiin taas ajoissa, ponit oli niin kuraisia, ettei niistä hirveän edustavia kuvia tullut. Donia juoksutettiin niin siitäki tuli napsittua kuvia, laitan niitä kumminkin johonkin toiseen postaukseen. Runo oli ihan järkyttävän näköinen, niin meninkin ajoissa harjailemaan sitä, tunnillekkin sain jälleen Runon. Illan mittaan ilma huononi ja alkoikin satamaan ja tullemaan ihan mukavasti. Mentiin tunti sitten maneesissa pitkästä aikaa. En oikein saanu Runo toimimaan koko tunnin aikana, se ei vain oikein liikkunut hyvin. Mentiin puomeja ja niiden väliin vaihdeltiin askelten määriä ja ainakun piti lisätä ravia niin eka väli meni ihan ok, mut sit vauhti hiipui. Ei mennyt tunti ihan putkeen tällä kertaa. Hoidin Runon vielä pois.


Viime viikolla olin joka päivä tallilla, joko Toksulla, pikkusilla tai Syressä. Tänää mulla on tän viikon ainoa vapaapäivä tallilta, loppu viikko meneekin taas talleilla. Yritän tänää tehdä postauksia valmiiksi, mitä voin sitten julkaista viikon aikana, jos en ehdi uusia postauksia tekemään. Viime viikolta on myös kuviakin, mitä alan käymään läpi ja muokkailemaan. Mulla alkoi myös tänään työharjoittelu, joka kestää 8vk, tosin siinä välissä onneksi syysloma, en tosiaan tiedä miten nyt on aikaa ja jaksamista töiden ja talleilun lisäksi päivitellä blogia, yritän kumminkin parhaani!

2 kommenttia: