keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Toksun ratsastelua

Viime viikolla liikuttelin Toksua enimmäkseen maastoillen. Siellä se oli välillä tosi kiva ja välillä taas temppuili minkä jaksoi, steppaili ja säikkyi kaikkea olematonta. Sunnuntaina olin aamun pikkusilla, siellä menikin seitsemän tuntia ja sen jälkeen menin Stadiin hakemaan Christaa ja mentiikin yhdessä Toksulle. En kyllä hirven usein sinne viitsi kavereita viedä, mutta välillä pakko saada joku kuvailemaan, Christa olikin eka jonka sinne mukaan otin :') Maaston sijaan mentiin Toksun kanssa kentällä. Ei tosin Christan kanssa ehditty hirveän aikasin tallille, joten piemää tuli melko pian, niin kuvien laatu ei oo mitään parasta, mutta kivoja kuvia silti tuli. 

Laitettiin heppa kuntoon yhdessä ja suunnattiin kentälle, melko pian oltiikin Toksun kanssa yksin kentällä, niin sai rauhassa mennä sen kanssa. Oon mennyt Toksulla kunnolla joku neljä kertaa 2012-2014 aikana ja silloinkin aina valvovan silmän alla, muuten oonkin sillä lähinnä maastoillut. Toksu oli kentällä yllättävän kiva, vaikkei mitään ihmeellistä tehtykkään. Ravailtiin enimmäkseen ja otettiin molempiin suuntiin parit laukat. 


Toksu oli kyllä kentällä ihan erilainen, kuin maastossa, ratsastin joku 30-40min ja vietiin heppa takaisin talliin ja hoidettiin siellä kaikki perusjutut. Kävin vielä saattamassa Christan steissille, oli kyllä kiva tallipäivä parhassa seurassa ♥ Muutenkin niin kiva, kun Toksu taas mukana kuvioissa, niin eri meininki ja fiilis käydä siellä, kuin aikasemmin. Ainoa asia mikä tässä vähän häiritsee on se ettei mulla ole pikkusille enää niin paljon aikaa. Yritän kyllä ottaa Toksun liikutukset aina niille päiville, kun pikkusilla on illassa jo joku muu ja sitten viikonloppuisin yritän mennä molemmille talleille. Hieno Poksutin ♥ Ja ihanalle Christalle iso kiitos kuvista ♥

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä niin kivan näköinen heppa! :D Mahtava postaus ja kiva, kun kuvia oli näin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl kiva heppa ja kiitos 🙈🙊

      Poista