tiistai 18. lokakuuta 2016

Toksun ratsasteluja

Toksun ratsasteluista postausta pitkästä aikaa, kun uusia kuviakin on. Jossain postauksessa mainitsinkin siitä, kun tipuin Toksulta aika vauhdilla. Sen jälkeen ratsastukset on mennyt aika huonosti, pari onnistunutta kertaa on ollut. Maastossa ei tosiaan olla käyty sen tapaturman jälkeen, kerran ollaan oltu maneesissa missä Toksu oli ihan ok. Mun selkä oli silloin ihan ok, Toksu vähän kyttäili maneesin ovi-päätyä, koska tuulen takia se vähän kolisi. 

Saman viikon sunnuntaina sain Christan houkuteltua taas kuvailemaan, mentiin nyt tallille aikaisemmin niin kuvatkin onnistui paremmin. Mentiin Toksun kanssa kolmikaarista ja tehtiin siihen myös voltteja. Toksu oli aikasta kiva ratsastaa. Mä en vaan itse osaa vielä oikein istua Toksun laukassa, näkee noista laukkakuvistakin. Ratsasteluiden jälkeen heitettiin Toksun satula talliin ja suojat ja otettiin vähän kuvia tallin pihassa ja niistä tuli kyllä myös sairaan kivoja! 


Sitten alkoi uusi viikko ja oli kyllä harvinaisen huono viikko Toksun kanssa. Kävin Toksulla tiistaina, perjantaina ja sunnuntaina. Tiistaina ja perjantaina Toksun kanssa ei vain sujunut mikään. Ratsastaessa se oli aluks hyvä, mut sitten alko pelleily. Säikähti toisen hevoset säikähtämistä ja Toksulle jäi sitten jokin ihme vaihe päälle. Alkuratsasteluissa selkäkin on ollut ihan hyvä, mutta kipeytynyt uudelleen Toksun alkaessa pelleilemään. Sunnuntaina olin taas aamun pikkusilla ja iltapäivällä menin sitten Toksulle. Mua väsytti ihan sikana, koska olin herännyt jo ennen kuutta, enkä ollu saanu enää unta sen jälkeen. Ei hirveästi tehnyt mieli lähteä tallille, varsinkaan kun edelliset kerrat mennyt niin huonosti. 


Mentiin Toksun kanssa taas kentällä. Ja nyt se oli ratsastaessa tosi kiva. Ei tehty mitään erityistä, mentiin jotain ihan perus juttuja, ravailtiin ja laukkailtiin. Takasin tallille käveltäessäki se oli tosi nätisti, kun välillä ollut sairaan ärsyttävä taluttaa, kun säikkynyt mm. autoja. Sunnuntaina oli jopa kiva lähteä tallilta, kun ei ollu tullu mitään epäonnistumisia. Mulla on nyt syysloma ja Toksulle meen vaan keskiviikkona ja sunnuntaina, suurin osa ajasta mun lomalla menee nyt pikkusilla ja syreenkin menen kaksi kertaa ratsastamaan, kun jouduin tän selän takia perua sen yhden tunnin. Silloin on vielä valoisaakin, niin pyysin Christaa sinne kuvailemaan, niin sais sieltäkin ratsastuskuvia!

4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä varmasti mahtava harrastelukaveri! Upeita kuvia teistä! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi komean näköinen hevonen! Heppojen kanssa on aina hyviä ja huonoja päiviä, onneksi enimmäkseen niitä hyviä. :) tosi kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toksu kiittää! No meillä on Toksun kanssa enemmän ollu niitä huonoja, kun hyviä päiviä...:/

   Poista