lauantai 19. marraskuuta 2016

Lumet tuli ja meni

Postauksia ei ole oikein taaskaan tullut viime aikoina. Kiirettä on pitänyt enkä oikein edes muita mitä oon teille oikein kertonut täällä. Lunta tänne satoi reilusti  pari viikkoa sitten, Syrestä sain jonkin verran talvikuvia, mutta pikkusista tai Toksusta en yhtään. Nyt kaikki lumet on tosiaan sulaneet pois. Toivottavasti lunta tulisi vielä ennen joulua, muuten menee kuvailut pilalle, koska niihin olisi kiva saada lunta. Syressä oon mennyt kaksi viimeisintä tuntia Helmillä. Ne onkin ollut kaudet ainot tunnit jotka sillä olen mennyt. Taukoa olikin siis kertynyt ja ensimmäinen tunti menikin aika hunosti.

En tosiaan muista mitä sillä tunnilla tehtiin, mikään ei vain oikein sujunut sen ponin kanssa. Tällä viikolla menin myös Helmillä ja meni kyllä paremmin, kuin edellisellä kerralla. Ravissa Helmi oli välillä sairaan kiva. Mentiin vähän puomeja ja tehtiin avoja. Laukat ei sujunut oikein mitenkään Helmin kanssa. Koko ajan se vähän hyytyi ja piti olla muistuttamassa, että laukka jatkuu vielä. Loppuraveissa Helmi oli taas todella kiva!


Välillä oon Syressä ollut myös lauantaisin, kun olen ollut kuvaamassa Empun rästiä ja silloin on saanut hevosiakin kuvailtua paremmin, kun ne on ollut ulkona. Yhtenä lauantaina kävin liikuttamassa Poksun heti aamusta ja oli kyllä sairaan kivaa, kun maneesi oli melkein koko ratsastuksen ajan ihan tyhjä. Tehtiin väistöjä ja laukkailtiin rennosti ympäri maneesia. Tällä viikolla en Toksulla hirveästi ole käynyt, toisella ratsastuskerralla maneesi oli ihan täynnä ja siellä oli kyllä sairaan ärsyttävä mennä. Koko ajan piti olla katsomassa, että missä muut menee. Pikkusilla en ole ollenkaan käynyt koko viikkona, joka harmittaa. Ensi viikolle oonkin varannut pikkusille enemmän aikaa. 


Töissä mulla alkaa ensi viikolla viimeinen viikko, sitten onkin aika palata takaisin koululle ja ehkä talleiluunkin sitten enemmän aikaa. Demihän tulee myös ihan pian kotiin, joten Haminaankaan ei tarvitse alkaa reissaamaan. Blogiin en ole tekemässä joulukalenteria, yksinkertaisesti sikis, ettei mulla ole sellaiseen aikaa saatika tarpeeksi ideoita. Yritän tehdä jotain spessuja tänne kumminkin, Joulukalenterin ajatelin pitää instagramin puolella. Ihan yksikertaisen vain, eli halukkaat voi laittaa alas mulle kuva-aiheita, mistä voin laittaa kuvia sitä kalenteria varten! Eli esimerkiksi: paras heppamuisto, lempihevonen yms mitä nytten satutte keksimään! 6 kommenttia:

 1. Täs muutama ehotus kuviin: onnellisuus, vauhti, paras muisto pikkusten kanssa, hups, ikävä ja joulu.

  VastaaPoista
 2. Oi, kuinka ihania kuvia taas :3 Muutama kuvaehdotus: Hyvä hetki, vuodenaika, epäonnistuminen, hauska, kouluratsastus, esteratsastus, kaveri, tärkeä, ilo ja ruska.

  VastaaPoista
 3. Ihanan talvisia kuvia! Meilläkin oli lunta, mut yhtenä aamuna maa olikin sula ja seuraavana aamuna taas ihan valkonen maa... toivotaan et se lumi vielä tulee maahan ennen joulua, täälläkin ois vielä kuvauksia tehtävänä. :) ja muutama kuva ehdotus: paras hevonen/poni, loma, hieno, rodulleen tyypillinen ja kuuraturpa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan että tänne tulisi myös lunta! Ja kiitos myös aiheista! 😊

   Poista