keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Se tunne kun löytää sen oikean ystävän

Tämä postaus ei nyt varsinaisesti ehkä kuuluis tänne blogiin, mutta ei anneta sen häiritä, halusin vaan tulla kirjottamaan tästä tänne, tätä postausta kirjottaessa on tosiaan sunnuntai ja kello n vähän yli seitsemän...Mähän en tosiaan osaa nukkua silloin kun voisi nukkua pidempään, mutta asiaan. Oon ollut monissa erilaisissa whatsapp ryhmissä, tavannut siellä niin erilaisia ihmisiä. Kahdessa ryhmässä meillä on ollut sairaan hyvä porukka. Siis ne ajat oli kultaa. Ne ihmiset oli vaan niin ihania, oli onneks- porukka ja toinen jolla ei nyt mitään nimeä ikinä tainnut olla. Molemmat ryhmät tosin ovat jo kaatuneet syystä tai toisesta, mutta niistä molemmista ryhmistä on ne pari ihmistä, joiden kanssa on tullut myös nähtyäkin ihan kasvotusten, eikä vain juteltua viestien välityksellä. Ja edelleen tulee pidettyä yhteyttä enemmän tai vähemmän.

Syksyllä 2014 tutustuin toisessa ryhmässä ihmiseen, joka vuokrasi siihen aikaan Kimiä, nimittäin Christaan. Se oli mun mielestä vaan niin mageeta. Se loppu vuosi meni Christan kanssa lähinnä jutellen välillä siellä ryhmässä, lähetin mä sille Kimistäkin kuvia mitä mulla oli. 2015 maaliskuussa oli tuttuun tapaa Horse Fair-messut. Siellä mä oon oikeestaan nähny monet kaverit ensimmäisen kerran, jos olen niihin jossain somessa tutustunut.

Viime vuoden messut muutti oikeestaan kaiken. Päivää ennen messuja Christa tulee laittaa veistiä ja kysyy voisinko mennä sen kanssa sinne. Mun piti alunperin mennä eri päivänä sinne toisen ihmisen kanssa, mutta se peruuntui eikä mun pitänyt mennä sinne ollenkaan. Mä vähän mietin sitten, että menisinkö sinne nyt sitten Christan kanssa vai en.

Eka kuva meistä, silloin kun ekan kerran nähtiin :')♥

Kyllähän mä loppujen lopuksi sinne sitten menin. Mähän oon aluksi tosi ujo ja hiljanen ja tollaset tilanteet yleensä on tosi hermostuttavia. Mä oon yleensä kaikkialla ajoissa ja joudun odotella muita, nytkin mä odottelin Christaa jonkin aikaa ja mua ei siinä vaiheessa ees jännittäny mitenkään, vaikka yleensä ois jännittäny. Sitten kun Christa siihen tuli nii meillä vaa heti alusta alkaen synkkas. Siis sen kanssa oli vaan heti helppo olla eikä meillä tullu sellasia kiusallisia hiljaisuuden hetkiä. Ja pystyin heti olemaan sen kanssa ihan oma itteni.

Meillä oli sairaan kiva messupäivä ja sen päivän jälkeen alettiin pitämään vaan enemmän yhteyttä. Mitä pidemmälle aika meni, niin Christasta tuli vaan entistä tärkeämpi mulle. Välimatkan takia ei nähty niin usein, mutta aina kun pystyi näkemään edes jonkun aikaa, niin oli kyllä sairaan kivaa ja ihana nähä. Eihän meillä nyt aina oo hyvin mennyt, ollaan me riideltykki ja oltu välirikossa pari kuukautta viime vuonna, mutta saatiin onneks asiat sovittua. Sen riidan jälkeen meidän välit oikeestaan vaan muuttui niin paljon parempaan suuntaan.


Tänä vuonna ollaan nähty paljon useammin ja ollaan koettu ihan mahtavia asioita. Tämän vuoden Horse Fair - perjantai oli vaan niin huikee. Ei siihen päivään vaan löydä sanoja. Tänä vuonna Christa tuli ensimmäistä kertaa mun kanssa pikkusille ja kaikki kerrat sen kanssa siellä on ollu kyllä niin parhaita, varsinkin viimeisin kerta. Oli vähän SOS tilanne :'DD♥

Christasta oon saanu oikeesti mun parhaimman ja tärkeimmän ystävän näiden kahden vuoden aikana. Oon saanut ystävän jolle voin puhuu ihan mistä vaan, jonka seurassa voin olla oma itteni, jonka kanssa voi nauraa kaikelle tyhmälle, jonka kanssa käydä oreo-pirtelöllä ja subissa syömässä, jonka kanssa on aina niin ihana viettää aikaa, jota mä ikävöin kun se ei ole täällä, jonka kanssa voisin viettää aikaa loputtomiin. Christa on sanonu mulle sellaisia asioita, jota kukaa muu mun kaveri ei ole ikinä sanonut. Niin pieniä sanoja, mut silti niin iso merkitys mulle. Välimatkan takia näkeminen on edelleen välillä vähän hankalaa, mutta se nyt on vain hidaste eikä este.  En vaan voi olla kuin kiitollinen, et oon saanut Christan mun elämään. Enkä mä kyllä siitä ihmisestä luovu ♥


Paras kuva mikä meistä on, siis tää on vaan niin ihana ♥

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida et ihanaa ku oot löytäny semmosen ystävän! Enkä mä susta huomannu et mitenkään ujo olisit ollu kun ekan kerran nähtiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo teiänki kans oli silloin tosi helppo olla heti alust 🙈

      Poista