keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Talvi tuli

Mulla ei vielä ole mitään talvisia kuvia, nämä onkin viimeisimmät kvuat pikkusilta. Oon yrittänyt parhaani mukaan käydä hoitamassa niitä, välillä ei vain tahdo löytyä siihen aikaan, mikä mua oikeesti harmittaa. Viikonloput jolloin voisi mennä aamutalliin, että saisi talvikuvia, niin mulla on kaikkea muuta, etten vain pääse...Mulla on töitä vielä pari viikkoa ja Demikin tulee pian kotiin, niin ehkä sitten viikonlopput voi käyttää pikkusilla, sekä Dumissa. 

Lunta on tosiaan tullut ja ihan kunnolla, ajamaan en oikein ole päässyt, mutta tunteja on kyllä tullu pidettyä. Viimeksi eilen, töiden jälkeen olin kotona vain sen aikaa, että sain käytettyä Leon ja heti takaisin stadiin päin ja myöhästyinkin tallilta, koska bussit kulki niin huonosti ja oli vielä kamalat ruuhkat...Pidin ennen ruokia toisen tallilaisen puolesta sen tunnin ja eiliset ratsastajat kaikki sai mennä ilman satulaa, oli kyllä sairaan kiva pitää sitä ekaa tuntia, Mixukin oli niin innoissaan, kun sai ravailla ja laukkailla lumessa, ratsastajakin tykkäsi! Pidin vielä toisenkin tunnin, jossa oli Mixu sekä Apollo ja nekin ratsastajat sai mennä ilman satulaa, tyytyväisiä ratsastajia oli senkin tunnin aikana. Eilen pääsinkin kotiin lähtemään vasta seitsemän jälkeen, että koko päivä olikin mennyt lähinnä töissä ja tallilla...


Viikonlopun jälkeen en ole konettakaan ehtinyt avata, kun vasta nytten. Oli pakko ottaa tallivapaata, kun piti tehdä yksi koulutehtävä joka piti huomiseksi palauttaa, muuten olisi tämäkin päivä mennyt tallilla. Mitään muuta kerrottavaa ei taidakkaan olla. Ainakin sai nämä viimeiset  syksykuvat pois luonnoksita, seuraavalla kerralla onkin jo talvisempia kuvia tiedossa! Huomenna töistä suoraan Syreen, joten huomennakaan en juurikaan kotona ole. Viikonlopun suunnitelmat on vielä aika auki, Toksulle ois tarkoitus mennä perjantaina ja viikonloppuna myös toisena päivänä, Demiäkin mennään varmaankin katsomaan taas Haminaan. 


Mitä teille kuuluu? Onko teillä jo lunta?

2 kommenttia:

 1. Hyvä, etten ole ainut kenellä pitää nyt kiirettä! Tuntuu ettei aika vaan riitä millekään tai sitten pitää jättää jotain tärkeää välistä. Mulla on ainaskin koulu vähän harrastusten takia kärsinyt...
  Meillä on lunta täällä jo vaikka kuinka paljon ja lisää tuntuu satavan koko ajan! Kohta pitää mennä tilsakumi ostoksille :)

  saarusti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sulla alkaa kiireet myös helpottamaan! :) Ja täälläkin on satanut vähän välii lisää, tosin nyt ei ole pariin päivään satanut lisää, onneks :D Sitä on nyt ihan tarpeeksi!

   Poista