maanantai 26. joulukuuta 2016

Ehkä kuvaajaa vailla?

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja tämän vuoden aikana oon kuvaillut todella paljon, paljon enemmän kuin viime vuonna. Uuden kameran ostin vuoden vaihteessa ja oonkin tykännyt siitä kamerasta todella paljon. Oon käynyt kuvailemassa monissa Dumin sekä Syren kisoissa. Sieltä oonkin saanut sellaset vakioporukat, jotka tulee aina kysymään kuvia. Osaankin jo etukäteen katsella ensimmäisten joukossa niiden kuvia, ennenkuin kyseiset henkilöt tulevat edes kysymään, löytyykö multa heistä kuvia. Ja yleensä olen jo lähtölistasta katsonut, mihin aikaan ne siellä kisaavat, jotta osaan olla siellä sopivaan aikaan kameran kanssa valmiina. 


Kisojen kuvailun lisäksi pääsin ottamaan tänä vuonna ensimmäiset ylppärikuvat, pääsin kuvailemaan Mixun valjakkokisoja/treenejä ja muutamia muitakin kuvauksia oli. Suurin osa oli kumminkin kisojen kuvailua. Ensi vuonna olisi kiva vähän laajentaa enemmän tätä juttua. 

Ois niin kiva päästä kisojen lisäksi kuvailemaan ihan normaaleja yhteiskuvia, myös uudet kohteet olisi niin jees. Yleensä ne on joitain tuttuja joita kuvaan. Joitain jotka käy samalla tallilla tai on mun kavereita. Ensi vuodelle olisi niin kiva sopia vain jonkun henkilön kanssa kuvailut, jota en ehkä tunne juurikaan.


Valmistujais/rippikuvauksetkin ois niin kivat! Itsehän valmistun keväällä ja tottakai haluan mun valmistujaiskuvan hevosen kanssa. Sipooseen Runon luokse en varmaankaan pääse niitä kuvia ottamaan, niin suuntaankin pikkusille ainakin Midin kanssa ottamaan niitä kuvia. Kuvaajaa en vielä ole päättänyt, parit vaihtoehdot on, pitää vain sitten lähempänä kysellä kuka pääsisi ne kuvat ottamaan. Olisi kyllä niin kiva itsekkin päästä ottamaan jonkun valmistujais-/rippikuvat hevosen kanssa. 


Myös ihan normaaleja tunteja/valmennuksia olisi niin kiva päästä kuvailemaan! Ehkei nyt tällä hetkellä niin kiva ajankohta niihin kuvauksiin, koska mä en mielelläni maneesiin mene kuvailemaan. Ihan sen laadun takia, niistä kuvista ei vain kivoja tule. Mutta kunhan ulkokausi alkaa, niin olisi kyllä kiva päästä kuvailemaan ihan normi treeniä! Aikaahan mulla menee aina tähän harrastukseen todella paljon. Ensin ne kuvaukset, kuvien läpikäynti ja vielä niiden muokkaus. Siihen saa uppoamaan monta tuntia. Mutta se kaikki työ palkitaan aina, kun huomaa kuvan kohteen olevan tyytyväinen kuviin ja sieltä saakin paljon kiitoksia perässä. Siitä tulee vaan itsellekkin niin hyvä fiilis, kun joku tykkää mun ottamista kuvista. Sen takia mä tätä teenkin.

Joten te siellä, varsinkin sellaiset jotka asutte ja heppailette Helsingissä ja tarvitsette kuvaajaa, kisoihin, treeneihin tai johonkin muuhun kuvaustilanteeseen niin täällä on yksi vapaaehtoinen! Muhun voi rohkeesti ottaa yhteyttä, en mä pure! Ja Helsingissä pääsen itsekseni liikkumaan helposti, kun mulla ei tosiaan autokorttia ole vieläkään, millä pääsisin liikkumaan pidemmälle :')


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti