perjantai 16. joulukuuta 2016

Kaks vuotta ♥

Tasan kaks vuotta sitten mä aloin käymään pikkusilla. Tai ensimmäisen kerran siellä olin 13 päivä, mutta silloin kävin vain tutustumassa poneihin, paikkoihin ja näin ponien omistajan, sekä kaksi muuta tallilaista. 16 päivä menin ensimmäistä kertaan tekemään iltatallia ja odotinkin sitä päivää niin paljon. Pikkusethan löysin ht.netin kautta. Mulla oli siihen aikaan koulussa työharjoittelu ja selailin taas ihan muuten vain siellä olevia ilmoituksia. Syren lisäksi halusinkin jonkun toisen tallin, jonne pääsisin useammin ja joka olisi lähempänä. Dumissa käynninkin oli siihen aikaa lopettanut. Kerran viikossa talleilla käynti ei oikein riittänyt mulle. Joten etsin itselle hoitoponia, jota pääsisn hoitamaan edes pari kertaa viikossa. Löysinkin sitten ilmoituksen, jossa etsittiin kolmelle ponille hoitajaa. Ilmoituksen perusteella se vaikutti just siltä, mitä olin etisnyt. Ja sitähän se olikin. 

 Eka kuva Midistä
Eka kuva Apsusta
Eka kuva Mixusta

Aika pian mä opin tallin tavoille ja opin tuntemaan poneja paremmin. Heti ekasta hetkestä alkaen Midi on ollut mun lemppari ja on edelleen. Se on mun ykkösmummels aina ♥ Pikkusilla käynti on aina ollut rentoa. Halutessaan voin mennä sinne joka päivä tai sitten käydä vain pari kertaa viikossa, ihan oman fiiliksen mukaa, mutta aika usein mä siellä olen 3-5 kertaa viikossa, varsinkin lomat tulee aikalailla vietettyä tallilla. Viime kesänäkin mä olinkin siellä melkein joka päivä. Enhän mä koko kesänä halunnut pitkäksi aikaa lähteä mihinkään, kun en halunnut olla tallilta juurikaan poissa. Pikkusilla pääsen tekemään eri juttuja mitä esim syressä. Ajaminen on yksi niistä jutuista. Enhän mä ollut ikinä ajanut, ennenkuin tuonne talllille menin, tai edes siivonnut karsinoita. Ei mun Syressä tarvitse tallia siivota eikä kyllä Dumissakaan tarvinnut. Enkä mä mitään tallivuorojakaan ollut aikaisemmin tehnyt. 


Näihin kahteen on mahtunut niin monet hyvät hetket ponien kanssa. Ollaan käyty pitkillä ajolenkeillä, ralliteltu pitkin teitä, käyty pitämässä ponitalutuksia muuallakin, kuin tallin pihalla, oon pitänyt tunteja, leiriä, päässyt Mixun kanssa osallistumaan perinneajoihin, päässyt kuvailemaan, kun ponien omistaja on käynyt Mixun kanssa valjakkotreeneissä/kisoissa ja vaikka mitä muuta! Enkä kyllä enään pystyisi kuvitella mun arkea ilman näitä poneja. Niistä on tullut niin tärkeitä vuosien aikana. Ja toivottavasti vielä monet ihanat vuodet edessä näiden kaikkien kolmen kanssa ♥ 

 


Onni oli löytää näin ihana talli ja ponit ♥ Ponien omistajallekin iso kiitos näistä vuosista, joka on tehnyt tästä kaikesta mahdollista ♥ 

4 kommenttia:

 1. Tuntuu että olisit hoitanut pikkusia jo paljon kauemmin :D aivan ihania kuvia❤ ja onnea 2v päivästä:)

  VastaaPoista
 2. Tää pikkusten talli vaikuttaa kyllä oikein ihanalta paikalta, huipputallin ootkin löytäny! Nää oli todella ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana paikka ja kiitos ❤

   Poista