keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Tästä se lähtee

Vuoden ensimmäinen postaus. Mennään nyt ihan perus kuulumisilla ja vanhoilla kuvilla, joita en ole syystä tai toisesta vielä täällä ehtinyt julkaista. Tai lähinnä nää kuvat on Toksulta. Syressä en ole ollut sen jälkeen, kun kausi loppui. Siihen tulee kumminkin muutos, kun mulla alkaa huomenna kevätkausi! Niin ihana päästä takaisin Syreen ja hevosen selkään! En tosiaan ole ratsastanut sen jälkeen, kun Runolta alas tulin. 

Pikkusilla oon nyt lomalla ollut aika paljon. Tuntien pidossa tuli pientä taukoa, mutta nyt niitäkin alkaa olla taas aikalailla normaalisti. Eilen oli yks tuntilainen ja tänään tulee kaksi. Vuoden eka päiväkin meni tallilla. Olin tosiaan uuden vuoden Sipoossa Christalla ja lähdettiinkin sieltä sitten extemporee pikkusille iltaan. Käytiin sitten ensimmäistä kertaa ajamassa Mixu sekä Midi. Midi oli niin innoissaan ja reipas koko lenkin ajan, Mixu tallusteli hitaasti meidän perässä, kun Midi vain kipitti reippaasti eteenpäin. 


Toksulla en ole käynyt kovinkaan usein. Näiden kuvien oton jälkeen kerran ja sekin oli viime viikon maanantaina. Tää ratsastuskerta meni oikeastaan aika kivasti Toksun kanssa. Sen kanssa oli oikein kiva työskennellä. Mitään en siitä kerrasta oikein muista, kun näiden kuvien otosta melkein mennyt jo kuukausi. Kuvista kyllä nään niin paljon parannettavaa omaan ratsastukseen, mm noi mun kädet ja istunta... Ratsastuksen jälkeen otettiin vielä tallinpihalla vähän kuvia. Viime viikon maanantaina kävin taluttamassa Toksua, eikä mennyt kovinkaan hyvin. Toksu oli tosi hankala ja pelleili ihan kunnolla. Säikkyi ja säpsyi milloin mitäkin ja yritti rynniä.  Välillä kävi ihan kivasti, mutta melkein koko ajan steppaili ja säpsyi. 


Toksulle mulla ei nyt viime aikoina ole oikein ollut aikaa. Ylimääräiset ajat on mennyt melkeinpä pikkusilla tai jonkun muun menon kanssa. Tosin viime aikoina vähän tuntunut siltä, että mua on tarvittu enemmän pikkusilla, kuin Toksulla. Jonka vuoksi olenkin tehnyt pikkusilla mahdollisimman paljon tallivuoroja. Koulu alkaa mulla ensi viikolla, enkä tosiaan tiedä miten jaan mun ajan pikkusten ja Toksun välillä, kun koulutehtävätkin pitäisi jossain välissä tehdä. Ja niitä tehtäviä on vähän jäänyt rästiin...Syren kanssa mitään ongelmaa ei nyt ole, kun siellä sen kerran viikossa käyn. Enkä tosiaan tiedä, miten usein ehdin blogia päivitellä, yritän kyllä parhaani, että edes kerran viikossa tulisi uutta postausta. 


2 kommenttia:

  1. Mulla tulee Toksusta aina mieleen mun vuokraheppa Wille, sekin on tosi iso (177cm) ja mä pieni (160c) ja ratsastaessa on vähä semmonen pöljä, aina muka säikkyy jotain :D se säikkyy kaikkea tyhmää, joskus säikähti loppuraveissa hevosta joka oli ollu koko ratsastuksen ajan myös maneesissa niin eihän sille voi ku nauraa :D ❤

    VastaaPoista