perjantai 24. helmikuuta 2017

Viimeisiä viedään

Nimittäin loman suhteen. Mulla on ollut nyt tällä viikolla talviloma mikä on mennyt vähän tylsänpuoleisesti. Alkulomasta olin kokonaan yksin kotona, mikä oli oikeastaan aika kivaa, sai olla omassa rauhassa. Tosin Christa oli pitämässä mulle seuraa la-su. Lauantaina oltiin pikkusilla ja sunnuntaina käväistiin siellä, kun ponien omistaja pyysi ottamaan yhtiä kuvia. Maanantaina olin pikkusilla iltatallissa ja tiistaina pitkästä aikaa aamutallissa. Kuvasin tiistaina mydayn, mutta siitä tuli ehkä hieman tylsä, niin en nyt tiedä julkaisenko sitä vai en. 

Keskiviikkona olin iltatallissa taas pikkusilla, samaan aikaan siellä oli ponien omistaja toinen tallilainen, juteltiin vähän tulevasta kesästä ja pidän tosiaan pikkusilla heti alkukeästä parit leirit, joten ainakin kesätöitä on pariksi viikoksi. Keskiviikkona täällä oli myös aivan järkyttävä lumimyrsky, kokeiltiin Apsulle rekivaljaita sunnuntaita varten ja sen jälkeen sainkin kyydin kotiin. 


Torstaipäivää mä odotin eniten koko lomalta. Ajatelin, että vihdoin pääsen Syreen ajoissa, ehidn hoitaa Runon kunnolla ja ehdin ottaa niistä kuvia. Syreenkin oli jo kova ikävä, kun viime viikon tunti jäi mun osalta välistä. Missasin vielä estetunnin, mikä harmitti vain enemmän. Syressä ei hypätä niin usein ja just sen tunnin mun piti olla poissa. Noh en mä sitten tälläkään viikolla Syreen päässyt. Tällä kertaa ongelma kyyti. Se nimittäin päin mäntyä ja mun piti taas perua tunti. Mulla on tullut ratsastukseen nyt yli kahden viikon tauko, koska Toksullakaan en ole ehtinyt käymään. Pikkusilla mua on enemmän tarvittu, niin olen ollut siellä. 

Syreen mennään tosiaan vasta ensi viikon torstaina....Silloin menenkin kaksi tuntia putkeen, niin saa näitä rästejä pois alta. Tänään mulla on pikkusilla iltatalli ja huomenna menen Dumiin kuvaamaan rataharjotuksia, missä Toksukin menee. Kiva nähdä sitäkin pitkästä aikaa! Sunnuntaina menen aamuksi pikkusille auttamaan yhdessä tapahtumassa ja Toksuakin kyselin sunnuntai illaksi, että pääsisi ratsatamaan, mutta vastausta en vielä ole saanut. 


Eli mun loma on lähinnä mennyt pikkusilla ja kotona tekemättä yhtään mitään. MIitäs te olette nyt lomalla touhunneet? Tai mitä suunnitelmia teillä on lomalle, mikäli teillä loma vielä edessä?

5 kommenttia:

 1. Täällä loma vasta alkoi, ja paljon kaikenlaista olis suunnitelmissa lähinnä kotona hevosten ja vuohien kanssa puuhastellen. Viikolle yritän mahduttaa mm irtohypytystuokion ja paljon pitkiä mastolenkkejä. :) On noi shettikset vaan joka postauksessa yhtä söpöjä, ja Toksu on ihan hirmu komea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kuulostaa kivalta toi sun loma!! Hyvää lomaa sinne! :) Ja hepat kiittää ❤

   Poista
 2. Moikka!

  Etsimme Playsson.netin Junnutiimin blogiin esiteltäväksi nuorten bloggaajien blogeja. Kiinnostaisko sua vastata pieneen haastatteluun, joka julkaistaan Junnutiimin blogissa? Postausta jaetaan ympäri sosiaalista mediaa, eli luultavasti saat omalle blogillesi paljon näkyvyyttä hevosmediassa. :)

  terv. Veera, Junnutiimi
  junnutiimi.playsson.net

  VastaaPoista