sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

HELSINKI HORSE FAIR 2017

Nyt vihdoin kaikki messukuvat katsottu läpi ja video saatu editoitua. Videon kanssa tuli taas ongelmia, jouduin vaihtamaan siitä musiikin kokonaan, joten videosta ei tullut yhtään niin kiva, mitä se alunperin oli. Mutta näin mennään. 

Messut tuli ja meni, eikä niistä jäänyt mitenkään kovinkaan hyvät fiilikset. Mitä lähemmäs messut tuli, niin sitä vähemmän mä oikeastaan niitä odotin. Mutta siihen lähinnä oli ihan muut syyt, joita en kumminkaan täällä halua enempää avata. En nyt oikein tiedä mitä niistä messuista kertoisin, ei vain ollut mitkään parhaat messut tänä vuonna, joten ehkä jätetään kirjoittamiset välistä ja mennään vaan messukuviin ja videoon. 


Tämä maaliskuu on kyllä kaikin puolin ollut kyllä taas vaihteeksi niin huono. Koko ajan hirveä kiirekkin, ensi viikollekkin kaikille muille päiville paitsi maanantaille sovittu tallijuttuja, lähinnä just pikkusille. Onneksi koulussa melko lyhyitä päivä, mutta mulla edelleen rästejä tekemättä, joten taitaa jäädä yöunet ensi viikolla vähäisiksi, koska ne tehtävät on pakko tehdä ensi viikon aikana. Oma vikahan se on, kun pitää jättää kaikki aina viimetippaan. Blogi taitaa pysyä ensi viikon vähän hiljaisempana, täytyy katsoa miten aikaa löytyy. 

Muuten oon menossa myös ensimmäistä kertaa Tampereen hevosmessuille 8.4! Onko joku teistä tulossa sinne?

3 kommenttia:

 1. Todella upeita kuvia oot ottanu! Tuonne Horse Fairiin olisi kyllä kiva päästä joskus :) Heppamessuille mäkin olen tulossa, ilmeisesti molempina päivinä tällä kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä sitten törmäillää Tampereella! :)

   Poista
 2. Todella upeita kuvia oot ottanu! Tuonne Horse Fairiin olisi kyllä kiva päästä joskus :) Heppamessuille mäkin olen tulossa, ilmeisesti molempina päivinä tällä kertaa :D

  VastaaPoista