maanantai 6. maaliskuuta 2017

Hitaasti, mutta varmasti

Kyllä se kevät sieltä tulee pikkuhiljaa. Ehkä. Onneksi pimeetä ei tule niin nopeasti, niin ehtii kuvaillakin poneja vaikka menisinkin iltatalliin! Nämä kuvat onkin viime viikon maanantailta, silloin tuli lähinnä kuvailtua oreja. Torstaina olin pitkästä aikaa Syressä ja oli kyllä niin ihana olla siellä! Siis se fiilis mikä sinne mentäes tuli niin en vaan pysty kuvailee sitä. Parasta oikeesti. Syreltä multa ei oo mitään uusia kuvia, ei oo pitkään aikaan tullutkaan...Joten en nyt hirveästi tunneista mitään kerro. 

Menin ihan ensimmäisenä hoitamaan Runon. Oli niin ihana nähä sitä ponia pitkästä aikaa. Päästä harjailee, halailee ja rapsuttelee, parasta ♥ Menin torstaina kaksi tuntia putkeen, niin sai rästejä hoidettua pois alta. Ensimmäisen tunnin menin Keijolla. Alkuun se oli vähän hidas pohkeelle, mutta kunhan sen sai hereille niin se oli oikeasti tosi kiva! Siis sen laukka on jotenkin niin kiva istua ja laukat menikin sen kanssa tosi kivasti! Sen jälkeen ravissakin Keijo oli niin kiva. Tehtiin tunnin aikana avoja, loiviakaaria ja siirtymisiä. Olisi niin tehnyt mieli jatkaa Keijon kanssa seuraavakin tunti, mutta ratsun vaihto oli tiedossa.

Rästin menin Katella. Siis mulla vaan voimat loppui sen hevosen kanssa, en vaan saanut sitä liikkumaan eteenpäin omatoimisesti. Koko ajan piti itse pitää askelia yllä ja laukassa mä oikeesti väsähdin. Tehtiin aikalailla samoja asioita, mitä ekalla tunnilla. Katen kanssa ei nyt hirveän hyvää fiilistä jäänyt. En vain osaa ratsastaa sillä, että saisin sen liikkumaan eteenpäin. 


Perjantaina mun paikat oli niin kipeät kun vaan voi olla. Onneks mulla oli koulusta sekä talleilta vapaapäivä, enkä tehnyt perjantaina mitään erikoista. Lauantainakin makoilin puolet päivästä sängyssä ja iltapäivän olin pikkusilla pitämässä parit tunnit. Sunnuntaina heti aamusta taas pikkusille, onneksi sain autokyydin, niin ei tarvinnut lähteä tallille busseilla. Lähdettiin Apsun ja Mixun kanssa puistolaan pitämään ponitalutusta. Siellä taluttelin Mixua sellaiset kolme tuntia ja se aika meni kyllä yllättävän nopeasti! Keikan jälkeen tallilla ei kauaa mennyt ja kotiinkin sain vielä autokyydin, en kyllä sen jälkeen enää mitään tehnyt. Tänään menin suoraan koulusta tallille ja kuvailin taas poneja, tälläkertaa lähinnä Amia. Koitankin niitä kuvia saada tänne pian laitettua! Huomenna onkin mun ainoa vapaapäivä tallilta, mutta sekin aika pakko käyttää koulun rästitehtävien kanssa. Viikonloppuna onkin kuvasjuttuja tiedossa!


2 kommenttia: