sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kameran toisella puolella

Siitä onkin vierähtänyt pieni aika, kun olen itse ollut kameran toisella puolella. Pikkusten kanssa on tullut otettua viimeksi yhteiskuvia joulukuussa joulukuvien parissa, Toksun kanssa alkuvuodesta ja Syressä en edes muista koska sieltä olisi kuvia tullu otettua. Talvisia yhteiskuvia pikkusten kanssa ei ole yhtään tältä talvelta. Joulukuvissa ei nimittäin lunta ollut. Vähän harmittaa, ettei kunnon talvikuvia oikein tullu otettua. Nyt nimittäin lumet alkaa jo sulamaan ja kevät tekee tuloaan. 

Eilen mun luokkakaveri Meri tuli ottamaan keväisiä kuvia minusta ja Midistä! Menin aamutalliin edeltä, koska mulla oli parit tunnit, niin ei oltaisi ennen tunteja ehditty niitä kuvia ottaa ja tunteihin pystyin paremmin keskittymään, kun ei ollut muita paikalla. Tuntien jälkeen Meri tuli tallille ja laitettiin Midi kuntoon ja lähdettiin etsimään kivoja kuvauspaikkoja. Merihän ei ole ikinä ennen hevosia kuvaillut, mutta näistä tuli sairaan kivoja! Erilaisia mitä yleensä on ollut ja tykkään kyllä sairaan paljon näistä! Innostuinkin tekemään uuden ulkoasunkin tänne mun suosikkikuvasta. 

Näiden kuvauksien kanssa me ei hätiköity, aikaahan meillä meni melkeimpä kaksi tuntia ja hienosti Midi jaksoikin seisoa paikoillaan. Lopussa poni alkoi olemaan sitä mieltä, että nyt riittää ja mentiinkin sitten takaisin talliin ja Midi saikin parit leivät ennenkuin vietiin se takaisin tarhaan. 

1
2
3
4
5
6
7, Siis mä niin tykkään tästä kuvasta! Ehdottomasti yks parhaimmista kuvista mitä Midin kanssa on!
8
9
10
11

Oli kyllä sairaan kiva pitkästä aikaa olla kameran toisella puolella! Kaikinpuolin kiva päivä ja tallilla olinkin reilu kuusi tuntia ja olisin voinut vielä olla pidempääkin, mutta alkoi olemaan jo nälkä ja iltavuorokin ehti tulla paikalle pitämään iltatunteja, niin lähdettiin Merin kanssa pois alta. 

Mikä kuva oli teidän suosikki? Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta?
Bannerin laatu vähän kärsi ja se on myös vähän isompi mitä yleensä. 

6 kommenttia:

 1. Oi miten hienoja kuvia! Omia suosikkeja olivat 5 ja 7 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja noi kaks on munkin suosikkikuvat! 🙈❤

   Poista
 2. Vitsit miten kivoja kuvia! Miun lemppareiksi nousi 7 ja 10. Tosi kivoja kyllä kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä mielettömän upeita kuvia :3 Tää ulkoasukin on ihanan keväinen! Mun suosikkikuvat olivat varmaankin 5 ja 7 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suvi! 🙈❤ ja mulla samat lempparit!

   Poista