perjantai 28. huhtikuuta 2017

Lähellä -valokuvausnäyttely

Postaus toteutettu yhteistyössä Tiia Jordanin kanssa


Talven haasteet tuovat omanlaisensa kokemuksen tallilla käyntiin, mutta ei se silti ole este. Haluamme pitää huolta nelijalkaisten ystäviemme hyvinvoinnista oli sää millainen tahansa. Annamme paljon tälle harrastukselle, ja saamme myös paljon takaisin. Opimme hevosilta. Tarvitaan vain avoin mieli, halukas sydän ja paljon tuntematonta kunnioitusta. Pohdin näyttelyn avuin miltä tämä harrastus voi parhaimmillaan näyttää sekä mitä haasteita se tuo tullessaan.

Lähellä -näyttelyn järjestäjänä toimii Savon ammatti- ja aikuisopistossa audiovisuaalisen viestinnän kolmannen vuoden opiskelija Tiia Jordan yhdessä Leko-tallin kanssa. Näyttely on kuvattu loppu talvesta 2017 Leko-tallilla Varkaudessa, joten mennään vielä hetkeksi kurkkaamaan talvisia maisemia ennen kesän alkua.

Valokuvanäyttely on tosiaan viimeinen näyttötehtäväni. Tehtävänantoon kuului löytää asiakas, jonka kanssa yhdessä suunnittelisimme ja toteuttaisimme näyttelyn heille sopivasta aiheesta. Yhteistyö Leko-tallin kanssa on sujunut vaivattomasti ja olen saanut paljon arvokasta kokemusta tätä projektia toteutettaessa. Näyttely laitetaan esille 1.5.2017 verkkonäyttelynä, joten kuvat ovat kaikkien nähtävissä missä ikinä liikutkaan.Näyttelyn löytää facebookista sekä lisäksi tässä on linkki sivulle minne julkaisen näyttelyn kuvat. Sinne on mahdollisesti tulossa myös muutakin juttua, joten kannattaa kurkkailla. Vastailen tämän postauksen kommentteihin, joten nyt saa kysellä vapaasti, mutta pysytään kuitenkin asiassa.
Iloista kevättä kaikille!
Terveisin Tiia Jordan


2 kommenttia:

  1. Loppu talvesta 2017? Tarkoitatko kuitenkin 2016?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha siis alku kevät piti olla ajattelin sen vähän hassusti ei muuta 😇

      Poista