tiistai 25. huhtikuuta 2017

Uusia hevostuttavuuksia

Muutama viikko sitten lähdin vähän extemporee Meerin kanssa ratsastamaan hänen vuokrahevosellaan Ossilla. Tai minähän olin kameran takana ja Meeri ratsasti. Ossin omistaja haki meidät Jokelan juna-asemalta ja sieltä ajeltiin sitten tallille. Hoidettiin Ossi sisällä ja mentiin kentälle. Ossin omistaja piti Meerille tuntia ja samalla kentällä oli myös Ossin omistajan toinen poni Pinni, jonka kanssa hän teki maastakäsittely harjoituksia. Otin siinä samalla muutamat kuvat Pinnistäkin. Lopussa sain vähän kävelyttää Pinniä, kun Meeri alkoi kävelemään loppukäyntejä ja hevosten omistaja meni laittamaan hevosten ruokia valmiiksi. 

Oli kyllä sairaan mukavaa päästä pitkästä aikaa kuvailemaan ihan kunnolla ja vielä ulkonakin. Ossikin oli kyllä sairaan ihana kuvattava! Lupauduinkin uudelleen Meerille kuvaajaksi. Nyt oikeastaan mulla on joka viikonlopulle jotkin kisat, mitkä voin mennä kuvaamaan, mikäli vain huvittaa tai ei tule muuta menoa. Niin kiva päästä kuvailemaan kunnolla!


4 kommenttia:

 1. Onpas supernätti hevonen! Ja tuo ponikin on jotain liian söpöä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen ihaillut Ossia Meerin kuvista ja oli se kyllä hieno 😍 Pinniin kyllä ihastuin täysin, niin suloinen ja ihana luonne!

   Poista
 2. Olen täysin samaa mieltä kuin ensimmäinen kommentoija! Todella hienoja heppoja ja hienoja kuvia :)

  VastaaPoista