perjantai 23. kesäkuuta 2017

Hyvää juhannusta!

Ihanaa juhannusta kaikille! Kesä vain etenee hurjaa vauhtia ja blogissa edelleen talvinen ulkoasu, hupsis. Asialle tulossa kyllä muutos pian. Oon taas ollut paljon pikkusilla, auttelin tällä viikolla parina päivänä yhden leirin kanssa ja Santun kanssa on tullut puuhailtua taas paljon. Orit liikkuu niin paljon leireillä ja joskus myös senkin jälkeen jollain tunnilla, jonka takia en niitä itse ole oikein liikutellut. Vähän kyllä harmittaa, kun ei pääse niillä ajamaan, mutta nyt alkaa poneilla vähän kevyempää, niin pääsee niilläkin ajelemaan! 


Eilen leirin jälkeen Mixu ja Santtu pääsi ensimmäistä kertaa samaan tarhaan. Voi sitä riemun määrää! Harmi vain, että ilma oli todella sateinen ja synkkä, niin kuvat ei oikein onnistunut. Mixunkin sai kunnon liikuntaa, kun laukkaili Santun perässä. Hyvin pojat tuli toimeen keskenään! Seuraavaksi onkin sitten Apsun vuoro päästä tutustumaan Santtuu kunnolla. Mixu ja Santtu oli pari tuntia samassa tarhassa, kunnes haettiin Santtu pois ja vaihdettiin Apsu sinne. Santun kanssa harjoiteltiin ohjasajamista, jossa olin apukätenä ja on se vaan fiksu kaveri! Eiköhän siitä hyvä ajokaveri tule ajanmyötä. 


Mulla on tässä pitkin kesää kertynyt niin paljon kuviakin, kun en niitä ole tänne ehtinyt oikein jakaa, mutta ainakin on uusia kuvai! Kuvatkin eri päiviltä ja osa ihan alkukesästä ja osa tosiaan eilen otettuja. Juhannuksen ja oikeastaan viikonlopun olen pikkusilla iltatallissa, liikutan Santun ja Apsullakin ajatelin käydä ajamssa. Mixulta tosiaan puuttuu toinen kenkä, niin se saa pitää vapaata. Maanantaina onkin kengittäjä tulossa hoitamaan ponien kaviot kuntoon. Ensi viikolla on myös pienten lasten puuhapäivät, joissa oon myös auttelemassa. 


Oon nyt tuntenut Santunkin kolme viikkoa ja mä vaan tykkään siitä päivä päivältä enemmän. Yksi vanha Syreläinen kommentoi blogin facessa Santun kuvaan, että se on samanvärinen, kuin Nemo. Nemo on Syren kultainen enkeliponi, joka jouduttiin lopettamaan puoltoista vuotta sitten ja kaipaan kyllä Nemoa tajuttoman paljon. Sillä hevosella oli sydän täyttä kultaa. Sen kommentin jälkeen aloin miettimään vähän Santunkin luonnetta ja niissä on luonteenkin puolesta paljon samaa. Santtukin on äärettömän kiltti, rauhallinen ja yhtä utelias, mitä Nemo oli. Santtu käyttäytyy niin fiksusti kaikissa tilanteissa. 

5 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta teillekkin! Santtu on kyllä ihan supersuper kaunis hevonen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Santtu on kyllä upea kaveri ♥

   Poista
 2. Olen kyllä samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa, Santtu on todella nätti ja se kuulostaakin oikein ihanalta! Nää on kyllä taas niin hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa, Santtu on todella nätti ja se kuulostaakin oikein ihanalta! Nää on kyllä taas niin hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista