sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kesän kuulumiset

Kesä on alkanut hyvin ja oonkin ollut lähinnä joka päivä aamusta iltaan pikkusilla. Kuviakin on kertynyt mukavasti, mutta niitä en vielä ole ehtynyt katsoa kunnolla läpi. Halusin kumminkin tulla vähän kertomaan kuulumisia ja kuvina toimiikin Christan ja Janeten ratastuskuvat Kotikulmalta, kun olin kuvaamassa heidän kauden viimeistä tuntia ennen kesälomaa. Itse tykkään tosi paljon näistä kuvista! 

Mun päivät on tosiaan mennyt pikkusilla, eikä konetta ole tullut juuri availtua, jonka takia blogikin on ollut hiljaisena. Kaks leiriä takana ja molemmista ollaan selvitty hengissä. Santunkin kanssa on tullut puuhailtau nyt melkeinpä joka päivä. Ensin ihan juoksuttaen ja nyt oon saanut alkaa ratsastamaan sillä myös! Pari kunnon ratsastusta takana ja vitsi se on kyllä kiva ratsastaa! Santulla käytetään Apsun länkkäsatulaa, joka on kyllä ihan kamala istua. 


Pikkusten lisäksi oon ollut pari kertaa Dumissa kuvailemassa, Meerin tuntia ja sitten pikkusten omistajan valmennusta sen vuokraponilla. Lisäksi otin tällä viikolla yhdet yokuvat, että paljon kuvia on tullut otettua ja niitä tulen varmasti jakamaan tänne, kunhan saan niitä muokkailtua. Nyt ei myöskään ole hetkeen mitään kunnon leiriä, niin tallilla ei tarvitse olla aamusta iltaan. Se aika meni kyllä tajuttoman nopeasti ja olisinhan mä saanut lähteä tallilta kotiin heti leirin jälkeen, mutta halusin sinne itse jäädä vielä pidempäänkin. 


Tänään menen tekemään iltatallin, pitämään yhden tunnin ja varmaankin juoksutan Santun tänään ja ratsastuksia jatketaan sen kanssa sitten ensi viikolla. Miten teidän loma on lähtenyt käyntiin?

2 kommenttia:

  1. Mukavan kuuloinen alkuloma! Miullakin mennyt hirmuisesti aikaa tallilla ja pidettiin kaverin kanssa vuohileirikin ihan kesäloman alussa joten kiirettä on pitänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta toi teidän vuohileiri! :)

      Poista